K-Ruoka-lehden reseptit 10/2023

K-Ruoka-lehden reseptit 10/2023

Päivitetty 27.10.2023

Lokakuun 2023 K-Ruoka-lehdessä suunnataan lempeästi syksyyn ja kauden juhlapäiviin. Arjessa tuunataan tuttuja klassikoita ja pimenevässä illassa kokkaillaan ihanan hemmottelevia lohturuokia sesongin parhaita paloja hyödyntäen. Halloweeniin valmistaudutaan puolestaan mitä hurjemmilla ja hassuimmilla ideoilla: Halloween-juhlissa pöytä täyttyy tänä vuonna monsteridonitseilla, koristeellisilla pääkallokekseillä ja muumiopiirakalla. Katso kaikki ideat syyskokkailuun K-Ruoka-lehdestä!

Uusimman K-Ruoka-lehden löydät K-ruokakaupoista Pirkka-lehden välistä tai verkosta täältä.

Tuunatut arkiklassikot

Tuunatut arkiklassikot tuovat tuttuihin lapsuuden suosikkiruokiin uutta twistiä. Tutut ruoat muuntuvat mausteilla, vegejauhiksella ja uudella valmistustavalla. Maistuisiko sinulle kasvisminestronekeitto, pangasius uunikala tai vaikkapa koko perheen pienen väen suosikit, pinaattilettupizzat? Näillä ruoilla arki on asteen maukkaampaa!

Pinaattilettupizzat 2023 680x300

Hemmottelevaa lohturuokaa

Pimenevässä syksyssä kauden raaka-aineista syntyy lämmittäviä lohturuokia, jotka maistuvat koko perheelle. Kokeile vaikkapa putkipastalasagnea, burgundin kanapataa tai paahdettua punajuurisalaattia. Näistä resepteistä syntyy pyhäinpäivän ateria, joista nauttii suurempikin porukka! Kokeile myös syyskauden parhaimmistoon kuuluvaa kurpitsaa värikkäissä ruoissa.

Putkipastalasagne 2023 680x300

Hyytävän hauskat halloween-ideat

Lokakuun lopun halloween-juhlissa pöytään katetaan toinen toistaan hurjempia ja hauskempia suolaisia ja makeita herkkuja. Halloweenina muumiopiirakka kietaistaan käärinliinoihin ja monsteridonitsit saavat ylleen hyytäviä kuorrutuksia. Kauniin karmaisevat pääkallokeksit koristellaan puolestaan värikkäästi meksikolaiseen Día de Muertos eli kuolleiden päivään sopien. Näissä parasta on se, että hurjat herkut syntyvät helposti puolivalmisteista!

Monsteridonitsit 2023 header 680x300

Lehden kolme pääteemaa:

  1. Pääpaino on huippusuositussa Arjen nikseissä, jotka antavat helppoja ja nopeita vinkkejä arkeen.
  2. Vinkit valintoihin -teema opastaa vastuullisiin valintoihin ruokaan liittyen.
  3. Parasta nyt -teema puolestaan inspiroi sesongin herkuilla ja tekniikkavinkeillä, auttaen viemään omaa ruoanlaittoa seuraavalle tasolle.

Edellisten lisäksi jokainen lehti alkaa super inspiroivalla Innostu-osiolla, joka esittelee juuri nyt kiinnostavimmat ilmiöt ja oivaltavimmat ideat.