Pirkka-lehden reseptit 3/2020

Pirkka-lehden reseptit 3/2020

Julkaistu 28.2.2020

Tutustu uuden Pirkka-lehden uusiin resepteihin ja kokeile rohkeasti uutta.

Lisää kanaa

Broilerista saa aikaiseksi vaikka mitä maukasta arkiruokaa. Broileripyörykät maistuvat varmasti koko perheelle ja koska massa lusikoidaan suoraan pannulle paistumaan, ei käsiäkään tarvitse töhriä. Jos kaipaat ekstramehevää kanaruokaa, toimii parmesaanikana tomaattikastikkeessa pikkuisen parempana arkiruokana. Ehkä erikoisin kevään uutuusreseptimme on Flygande Jakob eli lentävä Jaakoppi, ruotsalaisten rakastama lohturuoka, jossa broilerin, banaanin, pekonin ja suolapähkinöiden jännittävä yhdistelmä kohtaavat. Anna mahdollisuus tälle rohkealle ruoalle, niin huomaat pian valitsevasi sitä säännöllisesti viikon ruokalistalle!

Uudet suosikit

Pirkka-lehdestä löytyy tällä kertaa monta uutta suosikkia, joiden resepteissä on panostettu helppouteen. Nämä ihanat herkkuruoat valmistuvat kätevästi arjen keskellä, mutta sopivat myös erinomaisesti perjantai-iltaan kun viikon päätteeksi tekee mieli syödä jotain muuta kuin makaronilaatikkoa. Texmex-jauhelihakiusaus maustuu tacomausteella ja ruoanlaitto nopeutuu pakastetuilla Pirkka perunasuikaleilla. Täytettyihin, täyttäviin leipiin reseptejä löytyy kolmin kappalein. Lähteekö sinulla kokeiluun vegaaniset Delikaurauhodarit, lihapullapatongit vai korealainen possupatonki?

Kasvislasagne on supermehevää runsaan peston ja vihannesmäärän ansiosta. Uunipastasta taas ennustamme helppojen arkiruokien hittiä! Tämän herkkuruoan kokoonpanemisessa ei kauan nokka tuhise, kiitos valmiiden raviolien ja pastakastikkeen.