Verkkokaupan kirjautuminen on uudistunut! Lue lisää täältä.
Ihanat pääsiäispullat

Ihanat pääsiäispullat

Ihanat pääsiäispullat ovat kardemummaisia, rahkaisia, suklaisia tai mangoisia, mutta ainakin ne ovat takuulla tuoksuvan uunituoreita. On aika laittaa kädet taikinaan ja pyöritellä makeat pääsiäisleivonnaiset!

Korvapuustikranssi

Oletko menossa pääsiäisenä kyläilemään? Tässä yksi loistava vaihtoehto tuliaiseksi pääsiäispäivälliselle. Kranssi on mehevä korvapuustitäytteen ansiosta. Vegaanin kielen vie mennessään puolestaan vegaaninen korvapuustikranssi.

Korvapuustikranssi 2017

Vegaaniset mangorahkapullat

Mango ja rahka ovat makuja, jotka yhdistyvät vahvasti pääsiäisen. Siksipä vegaaniset mangorahkapullat ovat mitä oivallisin valinta pääsiäispulliksi. Täytteeseen sekoitetaan tuoretta mangoa ja lisäksi pullien päälle asetellaan vielä somat mangoviipaleet.

Vegaaniset mangorahkapullat 2017

Gluteeniton dallaspulla

Dallaspullissa ehdottomasti ykkösjuttu on vaniljainen kreemitäyte. Pullat sopivat myös gluteenittomaan ruokavalioon ja taikinasta voit halutessasi muotoilla perinteisiä pyöreitä pullia. PS. Ovela leipuri jättää välistä taikinan vaivaamisen ja muotoilee dallaspullat valmiista Pirkka gluteenittomasta pullataikinasta.

Gluteeniton dallaspulla 2016

Nutellapullat

Oletko koskaan tavannut sellaista ihmistä, joka ei rakastaisi Nutellaa? Emme mekään! Lusikoi siis reilusti hasselpähkinätäytettä pullan sisään ja nauti hymy korvissa.

Hasselpähkinä-suklaapullat 2016

Pistaasipulla

Leivo pääsiäiseksi pistaasipulla, joka luottaa vastustamattomaan makean ja suolaisen yhdistelmään. Mehevässä täytteessä rouskuvat suolatut ja paahdetut pistaasipähkinäpalaset. Pullat asetellaan bostonin tapaan uunivuokaan, josta ne revitään käsistä uunista ottamisen jälkeen.

Pistaasipulla 2016