Ihanat pääsiäispullat - 9 pehmeää herkkua

Ihanat pääsiäispullat - 9 pehmeää herkkua

Pääsiäisen parhaat pullat maustetaan rahkalla, hedelmillä, kardemummalla, pistaasilla tai nutellalla. Onko mitään parempaa kuin uunituoreen pullan tuoksu? Me väitämme, että ei ole. On aika laittaa kädet taikinaan ja pyöritellä pehmeät pääsiäispullat helppojen reseptien avulla!

1. Pääsiäispulla

Pääsiäisenä pullan ei tarvitse olla pyöreä, vaan sen voi muotoilla hauskasti pääsiäismunan muotoon! Somat pääsiäispullat raikastetaan sitruunalla ja koristellaan pastellinvärisellä kuorrutteella.

Pääsiäispulla kuvitus

2. Korvapuustikranssi

Oletko menossa pääsiäisenä kyläilemään? Tässä yksi loistava vaihtoehto tuliaiseksi pääsiäispäivälliselle. Kranssi on mehevä korvapuustitäytteen ansiosta. Vegaanin kielen vie mennessään puolestaan vegaaninen korvapuustikranssi.

Korvapuustikranssi 2017

3. Mango-rahkapullat

Mango ja rahka ovat makuja, jotka yhdistyvät vahvasti pääsiäisen. Siksipä mango-rahkapullat ovat mitä oivallisin valinta pääsiäispulliksi. Rahkatäyte raikastetaan mangon lisäksi myös limetillä. Lähes vastaavanlainen versio maistuu myös vegaaneille, jos valmistat vegaaniset mangorahkapullat.

Mango-rahkapullat kuvitus

4. Gluteeniton dallaspulla

Dallaspullissa ehdottomasti ykkösjuttu on vaniljainen kreemitäyte. Pullat sopivat myös gluteenittomaan ruokavalioon ja taikinasta voit halutessasi muotoilla perinteisiä pyöreitä pullia. Ovela leipuri jättää välistä taikinan vaivaamisen ja muotoilee dallaspullat valmiista Pirkka gluteenittomasta pullataikinasta.

Gluteeniton dallaspulla 2016

5. Lakritsipullat

Tässäpä on lakritsifanin unelmapulla! Pullassa maistuu sitruunainen lakritsirahka ja sen päälle voit valuttaa vielä lisää lakritsia. Voit myös nostaa koristelun uudelle tasolle lisäämällä mukaan vielä värikkäitä lakupaloja.

Lakritsipullat 2017 (680 x 298)

6. Hot cross buns eli pääsiäispullat

Tätä kannattaa kaikkien kotileipureiden kokeilla! Saat pullan päälle vesi-vehnäjauhoseoksen avulla tehtyä ristikuvion. Ja jos keksit jonkin muun muodon, päästä vain luovuutesi valloilleen ja kokeile mitä saat aikaiseksi.

Hot cross buns eli pääsiäispullat 2019 (680 x 298)

7. Rahkapullat

Perinteiset pääsiäispullat maustetaan rahkalla. Tavallisen rahkan sijasta voit käyttää maustettua rahkaa, esimerkiksi keväisen raikas sitruuna maistuu pullissa varmasti. Näistä voit laittaa osan myös pakastimeen ja herkutella myöhemmin.

Rahkapullat 2020 (680 x 298)

8. Nutellapullat

Oletko koskaan tavannut sellaista ihmistä, joka ei rakastaisi Nutellaa? Emme mekään! Lusikoi siis reilusti hasselpähkinätäytettä pullan sisään ja nauti hymy korvissa. Tällä herkkupullalla yllätät iloisesti myös sen läheisesi, joka on kova Nutella-fani.

Hasselpähkinä-suklaapullat 2016

9. Pistaasipulla

Leivo pääsiäiseksi pistaasipulla, joka luottaa vastustamattomaan makean ja suolaisen yhdistelmään. Mehevässä täytteessä rouskuvat suolatut ja paahdetut pistaasipähkinäpalaset. Pullat asetellaan bostonpullan tapaan uunivuokaan, josta ne suorastaan revitään käsistä uunista ottamisen jälkeen.

Pistaasipulla 2016

Herkulliset Pirkka-pullat

Jos haluat päästä helpolla pääsiäisenä, nappaa kaupan pakastehyllystä Pirkka-pullat. Ne ovat taatusti herkullisia!

Pirkka paistovalmis rahkakierrepulla 9 kpl/495 g - kuva

Pirkka paistovalmis rahkakierrepulla 9 kpl/495 g

Katso lisää ›

Pirkka kanelikierrepulla 9kpl/495g pakaste - kuva

Pirkka kanelikierrepulla 9kpl/495g pakaste

Katso lisää ›

Pirkka korvapuusti 7kpl/490g pakaste - kuva

Pirkka korvapuusti 7kpl/490g pakaste

Katso lisää ›

Pirkka esipaistettu vehnäpulla 14kpl/700g pakaste - kuva

Pirkka esipaistettu vehnäpulla 14kpl/700g pakaste

Katso lisää ›