Ihanat pääsiäispullat

Ihanat pääsiäispullat

Pääsiäisen herkullisimmat pullat maustetaan rahkalla, hedelmillä, kardemummalla, pistaasilla tai nutellalla. Onko mitään parempaa kuin uunituoreen pullan tuoksu? Me väitämme, että ei ole. On aika laittaa kädet taikinaan ja pyöritellä makeat pääsiäisleivonnaiset!

Pääsiäispulla

Pääsiäisenä pullan ei tarvitse olla pyöreä, vaan sen voi muotoilla hauskasti pääsiäismunan muotoon! Somat pääsiäispullat raikastetaan sitruunalla ja koristellaan pastellinvärisellä kuorrutteella.

Pääsiäispulla kuvitus

Korvapuustikranssi

Oletko menossa pääsiäisenä kyläilemään? Tässä yksi loistava vaihtoehto tuliaiseksi pääsiäispäivälliselle. Kranssi on mehevä korvapuustitäytteen ansiosta. Vegaanin kielen vie mennessään puolestaan vegaaninen korvapuustikranssi.

Korvapuustikranssi 2017

Mango-rahkapullat

Mango ja rahka ovat makuja, jotka yhdistyvät vahvasti pääsiäisen. Siksipä mango-rahkapullat ovat mitä oivallisin valinta pääsiäispulliksi. Rahkatäyte raikastetaan mangon lisäksi myös limetillä. Lähes vastaavanlainen versio maistuu myös vegaaneille, jos valmistat vegaaniset mangorahkapullat.

Mango-rahkapullat kuvitus

Gluteeniton dallaspulla

Dallaspullissa ehdottomasti ykkösjuttu on vaniljainen kreemitäyte. Pullat sopivat myös gluteenittomaan ruokavalioon ja taikinasta voit halutessasi muotoilla perinteisiä pyöreitä pullia. PS. Ovela leipuri jättää välistä taikinan vaivaamisen ja muotoilee dallaspullat valmiista Pirkka gluteenittomasta pullataikinasta.

Gluteeniton dallaspulla 2016

Nutellapullat

Oletko koskaan tavannut sellaista ihmistä, joka ei rakastaisi Nutellaa? Emme mekään! Lusikoi siis reilusti hasselpähkinätäytettä pullan sisään ja nauti hymy korvissa.

Hasselpähkinä-suklaapullat 2016

Pistaasipulla

Leivo pääsiäiseksi pistaasipulla, joka luottaa vastustamattomaan makean ja suolaisen yhdistelmään. Mehevässä täytteessä rouskuvat suolatut ja paahdetut pistaasipähkinäpalaset. Pullat asetellaan bostonin tapaan uunivuokaan, josta ne revitään käsistä uunista ottamisen jälkeen.

Pistaasipulla 2016