Menu 1: Pääsiäismenu karitsasta
Lammas tai karitsa on usein pääsiäisen menun pääosassa. Tässä menussa karitsa maistuu pääruokana, ja sesongit parhaat raaka-aineet loistavat sen rinnalla.
Menu 2: Pääsiäismenu kalasta
Eikö pääsiäislammas ole suosikkisi? Pääsiäispöytään voi kattaa myös kalaa! Raikkaiden makujen kalamenu huipentuu kauniiseen rahkakkuun.
Menu 3: Helppo pääsiäismenu
Pääsiäisruoan ei tarvitse olla työlästä, sillä maistuva pääsiäisateria syntyy vähemmälläkin vaivalla.
Menu 4: Perinteinen pääsiäismenu
Tiesitkö, että lammaspaisti on kuulunut muualla maailmassa jo 600-luvulta osaksi pääsiäisateriaa? Perinteisessä pääsiäismenussa maistuvat kaikki tutut pääsiäisherkut: lammas, parsa sekä tietysti mämmi!
Menu 5: Vegaaninen pääsiäismenu
Aina ei tarvita lammasta, vaan pääsiäisen juhlapöytään löytyy monta vegaanille sopivaa herkkua. Pääruokana tarjotaan keväistä tofusalaattia munakoison kera, ja jälkiruokana vegaanista versiota pääsiäisen klassikkokakusta.
Menu 6: Rento peltipääsiäinen
Tänä vuonna pääsiäistä vietetään poikkeuksellisissa olosuhteissa koko Suomessa, ja erityisesti nyt onkin lupa ottaa ihan rennosti. Rennon peltipääsiäisen ruoat valmistuvat kuin itsestään!