Pääsiäinen
Pääsiäismenu x 6

Pääsiäismenu x 6

Rakentuuko pääsiäisateriasi perinteisestä pääsiäisruoasta: lampaasta, kananmunasta, mämmistä ja pashasta, vai mahtuuko mukaan uusia makuja? Valitse suosikkisi kuudesta pääsiäismenustamme!

Menu 1: Pääsiäismenu karitsasta

Lammas tai karitsa on usein pääsiäisen menun pääosassa. Tässä menussa karitsa maistuu pääruokana, ja sesongit parhaat raaka-aineet loistavat sen rinnalla.

Katso menu ››

Pääsiäismenu karitsasta kuvitus

Menu 2: Pääsiäismenu kalasta

Eikö pääsiäislammas ole suosikkisi? Pääsiäispöytään voi kattaa myös kalaa! Raikkaiden makujen kalamenu huipentuu kauniiseen rahkakkuun.

Katso menu ››

Pääsiäismenu kalasta kuvitus

Menu 3: Helppo pääsiäismenu

Pääsiäisruoan ei tarvitse olla työlästä, sillä maistuva pääsiäisateria syntyy vähemmälläkin vaivalla.

Katso menu ››

helppo pääsiäismenu kuvitus

Menu 4: Perinteinen pääsiäismenu

Tiesitkö, että lammaspaisti on kuulunut muualla maailmassa jo 600-luvulta osaksi pääsiäisateriaa? Perinteisessä pääsiäismenussa maistuvat kaikki tutut pääsiäisherkut: lammas, parsa sekä tietysti mämmi!

Katso menu ››

Perinteinen pääsiäismenu 680

Menu 5: Vegaaninen pääsiäismenu

Aina ei tarvita lammasta, vaan pääsiäisen juhlapöytään löytyy monta vegaanille sopivaa herkkua. Pääruokana tarjotaan keväistä tofusalaattia munakoison kera, ja jälkiruokana vegaanista versiota pääsiäisen klassikkokakusta.

Katso menu ››

Pääsiäismenu vegaaninen kuvitus

Menu 6: Rento peltipääsiäinen

Tänä vuonna pääsiäistä vietetään poikkeuksellisissa olosuhteissa koko Suomessa, ja erityisesti nyt onkin lupa ottaa ihan rennosti. Rennon peltipääsiäisen ruoat valmistuvat kuin itsestään!

Katso menu ››

peltipääsiäinen menu kuvitus