Pääsiäinen
Pääsiäismenu x 6

Pääsiäismenu x 6

Rakentuuko pääsiäisateriasi perinteisestä pääsiäisruoasta: lampaasta, kananmunasta, mämmistä ja pashasta, vai mahtuuko mukaan uusia makuja? Valitse suosikkisi kuudesta pääsiäismenustamme!

Menu 1: Pääsiäismenu karitsasta

Lammas tai karitsa on usein pääsiäisen menun pääosassa. Tässä menussa karitsa maistuu pääruokana, ja sesongit parhaat raaka-aineet loistavat sen rinnalla.

Katso menu ››

Pääsiäismenu lampaasta 680

Menu 2: Pääsiäismenu kalasta

Eikö pääsiäislammas ole suosikkisi? Pääsiäispöytään voi kattaa myös kalaa! Raikkaiden makujen kalamenu huipentuu hauskaan mämmijäätelöön.

Katso menu ››

Pääsiäismenu kalasta 680

Menu 3: Helppo pääsiäismenu

Pääsiäisruoan ei tarvitse olla työlästä, sillä maistuva pääsiäisateria syntyy vähemmälläkin vaivalla. Menun kruunaa pirtsakka sitruunakana pääruokana.

Katso menu ››

Helppo pääsiäismenu 680

Menu 4: Perinteinen pääsiäismenu

Tiesitkö, että lammaspaisti on kuulunut muualla maailmassa jo 600-luvulta osaksi pääsiäisateriaa? Perinteisessä pääsiäismenussa maistuvat kaikki tutut pääsiäisherkut: lammas, parsa sekä tietysti mämmi!

Katso menu ››

Perinteinen pääsiäismenu 680

Menu 5: Vegaaninen pääsiäismenu

Aina ei tarvita lammasta, vaan pääsiäisen juhlapöytään löytyy monta vegaanille sopivaa herkkua. Pääruokana tarjotaan maukasta tofua, ja alku- ja jälkiruoassa loistavat kevään raaka-aineet: parsa ja mango.

Katso menu ››

Vegaaninen pääsiäismenu 680

Menu 6: Pääsiäismenu fine dining-tyyliin

Kotonakin voi välillä valmistaa vähän fiinimmän aterian ravintolatyyliin! Yllätä perhe tai ystävät ihanalla pääsiäismenulla, jonka tekemisessä saa hieman hifistellä - liian vaikea se ei kuitenkaan ole.

Katso menu ››

Fine dining pääsiäismenu 680