Vihreä salaatti ja passionkastike 2022 1440x550

Pääsiäisen salaatit ja lisäkkeet

Päivitetty 4.3.2024

Pääsiäispöydässä pääruoan kanssa maistuu raikas salaatti ja muut herkulliset lisäkkeet. Ihanan värikkäät kevään hedelmät sopivat salaatteihin, sesongin parasta parsaa unohtamatta! Poimi tästä parhaat reseptit pääsiäisen salaatteihin ja lisukkeisiin!

Pääsiäisen salaatit ihastuttavat väreillään

Pääsiäisen salaatissa saa olla väriä! Erilaiset värikkäät kevään sesonkihedelmät sopivat pääsiäisen salaatteihin erinomaisesti. Kokeile rohkeasti uusia yhdistelmiä ja inspiroidu kevään parhaista raaka-aineista.

Maukkaat parsalisukkeet pääsiäispöytään

Kevään ehdoton sesonkihevi on parsa! Parsa on parhaimmillaan juuri pääsiäisen aikaan ja se onkin ihanan raikas lisä pääsiäispöydässä. Paahdettu parsa maistuu sellaisenaan lisukkeena, mutta parsa sopii lisukkeeksi myös monessa muussa muodossa ja ruoassa. Tee klassisesti parsan kylkeen hollandaisekastiketta tai höylää erittäin tuore parsa salaatiksi!

Muut herkulliset lisäkkeet pääsiäisruoalle

Trendikkäässä pääsiäispöydässä on tilaa myös monille erilaisille lisäkkeille, kevyemmille ja ruokaisemmille. Perinteisten pääsiäislampaan ja -karitsan seurasta nauttivat klassiset kermaperunat, mutta kokeiluun kannattaa ottaa myös muita huippumaukkaita lisäkkeitä.

Herkut pääsiäiseen K-kaupasta

Nappaa nämä pääsiäisen herkut juhlapöytään helposti K-kaupastasi

Lisää inspiraatiota pääsiäiseen