Uusi kunnon jauhelihapakkaus

Uusi kunnon jauhelihapakkaus

Julkaistu 28.1.2020

Snellmanin Kunnon jauheliha on saanut uuden ympäristöystävällisemmän ja käytännöllisemmän pussipakkauksen. Uusi pakkaus löytyy nyt kaikista Snellmanin 400 gramman jauhelihoista. Uuteen pakkaukseen käytetään 76 % vähemmän muovia kuin aikaisempaan rasiapakkaukseen.

Helppo avata, murustuu mukavasti

Pakkaus on erittäin helppokäyttöinen. Kulmassa oleva merkki osoittaa kohdan, josta pakkaus on helppo avata repäisemällä. Pakkaus vie vähemmän tilaa kauppakassissa, jääkaapissa ja lopulta kotona roskiksessa. Silti ohuempi pakkaus on kestävä ja jauheliha voidaan myös pakastaa suoraan pakkauksessaan. Uusi Kunnon jauhelihapakkaus säilyttää tuotteen ilmavana ja helposti murustuvana.

Pakkausta kehitetty pitkään

Kuluttajat arvostavat vastuullista tuotantoa ja helppokäyttöisiä tuotteita. Tuotteen pitää tuore, helppokäyttöinen, hyvänmakuinen, raikkaan tuoksuinen ja kauniin värinen. Pakkauksen pitää puolestaan olla helppo avata ja käyttää. Silti sen pitää suojata tuotetta hyvin ja tuottaa niin vähän jätettä kuin mahdollista.

Työ uuden pakkauksen parissa aloitettiin lähes kolme vuotta sitten, kun Snellmanin hankintapäällikkö Anders Storsved oli yhteydessä materiaalitoimittajiin ja löysi tuoreen lihan pakkaamiseen uuden kätevän ratkaisun, flowpackin.

"Halusimme vähentää muovin käyttöä. Kotimaan markkinoilla oli jo ennestään erilaisia vaihtoehtoja, mutta me halusimme löytää oman, optimaalisen ratkaisun, joka säilyttäisi tuotteen hyvät ominaisuudet ja kuluttaisi vähemmän muovia. Otimme tavoitteeksemme tarjota parhaan mahdollisen jauhelihapakkauksen markkinoille", kertoo Anders.

Uusi Kunnon jauhelihapakkaus lyhyesti:

• 76 % vähemmän muovia
• Säilyttää jauhelihan kuohkeana ja helposti murustuvana
• Helppo avata repäisemällä
• Vie vähemmän tilaa kauppakassissa ja kotona
• Erittäin kestävä