Vappupöytä 2024 (1440x550)

Vappumenu x 5

Päivitetty 1.4.2024

Niin vappupiknikin kuin vappujuhlien tarjoilut onnistuvat helposti ja edullisesti. Syntyykö sinun vappumenusi perinteisistä vappuruoista – munkeista, hodareista ja perunasalaatista – vai jostakin ihan muusta? Valitse suosikkisi viidestä vappumenustamme, joita voit nauttia niin piknikillä, kuin kotonakin vappulounaalla!

Edullinen vappumenu

Vappumenun herkullisuudesta ei tarvitse tinkiä pienelläkään budjetilla! Jos vappuaattoa vietetään rennosti ystävien kanssa iltaa istuen, helpoista ruoista koottu menu on varma valinta. Saat ruoat tehtyä mukavan edullisesti!

Helppo vappumenu

Jos kaipaat vappuusi vaivattomuutta, on helppo vappumenu valintasi. Reseptit ovat yksinkertaisia, mutta niiden avulla syntyvät tarjottavat todella herkullisia. Tämä menu valmistuu kotikeittiössä sutjakasti, vaikkapa lasi kuohuvaa toisessa kädessä!

Perinteinen vappumenu

Aina ei tarvitse tuulettaa perinteitä, vaan pitäytyä hyväksi havaituissa klassikoissa. Hodarit ja perunasalaatti kuuluvat vappuun kuin serpentiinit kaulan ympärille. Jälkiruokana hurmaavat munkit, joihin vappujuhliesi vieraat jäävät taatusti koukkuun!

Vapun grillimenu

Viimeistään vappuna on hyvä hetki aloittaa grillikausi! Kutsu kaverit kylään ja ottakaa yhdessä grilli esiin talvisäilöstä. Grilliherkkujen kaverina maistuu raikas sangria ja makeina tarjottavina churrot ja rahkamunkit.

Vegaaninen vappumenu

Monet vappuherkut valmistuvat helposti myös vegaanisena. Vegaanisen vapun suolaiset tarjottavat kruunaa kukkakaalitabbouleh ja makeana herkkuna hurmaa ihanan koukuttavat toffeebataatit.

Herkut vappuun K-kaupasta

Lisää inspiraatiota vapun juhlapöytään