Verkkokaupan kirjautuminen on uudistunut! Lue lisää täältä.
Vappukakku kruunaa upean kevätpiknikin

Vappukakku kruunaa upean kevätpiknikin

Vappupiknikin kruunaa upea vappukakku! Onpa suosikkisi sitten makea juustokakku tai helposti evääksi kuljetettava kahvikakku, meiltä löytyy värikkääseen juhlaan täydellinen kakkuresepti!

Suuri juhla vaatii kunnon kakun ja mikä olisikaan vappuna parempaa kuin helposti piknikille mukaan napattavat, suussa sulavat kakut. Kahvikakut ja juustokakut kannattaa valmistaa päivää paria etukäteen niin aikaa jää vappurientoihin ja kakut saavat tekeytyä rauhassa entistä herkullisimmiksi.

Juustokakut

Juustokakku on monen suosikki. Maistuisiko vappukakkuna vaikkapa raikas valkosuklaa-limejuustokakku tai tuhdimpi maapähkinävoijuustokakku? Vegaaniruokavaliota noudattavat herkuttelevat maistuvalla vegaanisella juustokakulla.

Kahvikakut

Kahvikakut eli tutummin kuivakakut on helppo kuljettaa piknikille. Upea donitsikakku lainaa muotonsa perinteiseltä vappuherkulta donitsilta.

Piirakat ja tortut

Suklaa-suola-karamellipiirakka yhdistää houkuttelevasti suolaista ja makeaa, kätkien sisälleen karamellisisuksen sekä saaden päälleen ripauksen sormisuolaa.

Miten vappukakku sitten pakataan ja kuljetetaan yhtenä kappaleena piknikille?

Valmistelut ovat avainasemassa. Kokoa kakku tukevalle alustalle kuten lautaselle, tarjottimelle tai leikkuulaudalle. Peitä kuorrutettu kakku varovasti kakkukuvulla tai alumiinifoliolla.

Jos mahdollista, voi kakun kujettaa myös paistovuoassa. Italialainen tiramisu kootaan uunivuokaan, geishakakku voidaan koristella paistovuoassa ja irtopohjavuoassa valmistetun juustokakun voi irrottaa vuoasta vasta piknikillä. 

Varaa vappupiknikille mukaan kakkulapio sekä kertakäyttölautasia ja lusikoita.

Makeaa kakuntäyteistä vappua!