Kevättarjotin (1440x550)

Vapun pikkusuolaiset - loihdi helpot naposteltavat piknikille tai brunssille

Päivitetty 31.3.2024

Mietitkö, mitä tarjota vappuna vappubrunssilla tai vappupiknikillä? Tee vappuun sopivat cocktailpalat ja muut maukkaat naposteltavat helppojen reseptien avulla. Vapun pikkusuolaisista koostat herkullisen buffetin tai brunssipöydän ja tarjoilut piknikille!

Pienet suolaiset suosikkimauissa

Perinteisesti vappupiknikillä syödään suolaisia herkkuja nakeista ja lihapullista. Lasten klassikkosuosikit, kuten nakkipiilot maistuvat vappuna mainiosti myös aikuisille. Vappuherkkuina piknikillä tai brunssilla herkutellaan myös pienillä cocktail-paloilla sekä vappuklassikkojen ykkösellä, perunasalaatilla!

Suolaiset piirakat brunssipöytään

Suolainen piirakka on aina varma valinta! Leikkaa piirakka paloiksi ja asettele tarjolle pöytään tai pakkaa palat piknik-koriin. Vapun aikaan suolaisissa piirakoissa saa maistua myös sesongin parsa!

Kata brunssille näyttävät tarjottimet

Erilaisten herkkutarjottimien, -peltien ja -lautasten tekeminen on tosi helppoa ja niihin on helppo koota monen juhlijan suosikkeja. Kokoa tarjottimille suolaisia herkkuja kauden parhaista paloista, juustoista tai rennommista tarjottavista, wingseistä. Nuoremman väen suosikkitarjotin on sipseistä koottu!

Vai sittenkin jotain valmista?

Vapun brunssipöydän tai piknik-korin täyttää helposti myös valmiista vaihtoehdoista. Kokoa K-kaupastasi koriin vapun klassikot kuten perunasalaattia ja nakkeja, sekoita vihreä pikasalaatti ja paista valmiit bataattiranskalaiset uunissa rapeiksi.

Lisää inspiraatiota vapun juhlapöytään