Vapun pikkusuolaiset

Vapun pikkusuolaiset

Vappubrunssilla tai vappupiknikissä parasta on kiireetön herkuttelu hyvässä seurassa. Vapun pikkusuolaisista koostat herkullisen buffetin tai tarjoilut piknikille.

Nakit ja lihapullat

Lasten klassikkosuosikit maistuvat vappuna myös aikuisille. Kääri nakit voitaikinaan nakkipiiloiksi, viipaloi perunasalaatin joukkoon tai grillaa ne. Lihapullat voit tehdä itse tai ostaa valmiina kaupasta.

KOKEILE:

Coctail-lihapullat 2016 Kuvassa: Cocktail-lihapullat

Trendikkäät tacot ja tostadat

Tortilloja sirommat, makumaailmaltaan aavistuksen raikkaammat tacot ovat kasvattaneet suosiotaan viime vuosien aikana. Nyt trendaavat myös tostadat, joiden juju piilee rapeassa, paahdetussa pohjassa. Tee vaikka 2–3 eri täytettä ja järjestä vappuna super herkullinen tacobuffet, josta jokainen voi kasata täytteet oman maun mukaan.

KOKEILE:

3xtaco vappu 680x300 Kuvassa: Meksikolaiset kanatacot, kukkakaalitacot ja raputostadat.

Helposti voitaikinasta

Valmiista voi- tai lehtitaikinasta teet tosi helpot piirakat, pasteijat tai muut suolaiset herkut vapuksi. Piirakoiden täytteitä voi muokata ruokailijoiden erityisruokavalioihin sopiviksi!

KOKEILE:

Kinkkurullat 2018 Kuvassa: Kinkkurullat

Herkut tikussa

Ruokien pujottaminen cocktail- tai varrastikkuihin on varma tapa saada ne maistumaan kaikille! Herkkutikut on myös helppo pakata mukaan ja tarjoilla piknikillä. Tikkuihin käyvät suolaisten lisäksi myös makeat ruoat.

KOKEILE:

sateenkaarivartaat Kuvassa: Sateenkaarivartaat