Juhannuksen ihanimmat juustokakut

Juhannuksen ihanimmat juustokakut

Juhlista juhannusta suussasulavilla juustokakuilla, jotka ovat kauniita kuin kesäyö. Katso tästä juustokakkujen klassikot, uudet ideat ja parhaat reseptit!

Raparperi-juustokakku

Raparperijuustokakku kuvitus

Raparperi kuuluu juhannukseen. Täyteläinen, paistettu raparperijuustokakku on juhlapöydän näyttävä vieras.

Vegaaninen juustokakku

Vegaaninen juustokakku

Jos juhannusjuhlijoiden joukossa on vegaaneja, ilahduta heitä ja kaikkia muitakin juustokakkufaneja tällä raikkaalla vegaanisella juustokakulla. Kakun päälle kootaan värikimara erilaisista tuoreista marjoista, joiden määrässä ei tarvitse pihtailla.

Helppo mansikkajuustokakku

helppo-mansikkajuustokakku 680x300

Juhannuksen viettoon kuuluvat olennaisesti tuoreet mansikat. Tätä helpompaa juustokakkua saa etsiä: ainekset vain pyöräytetään sekaisin ja pohjan korvaa kakulle ripoteltava keksimuru. Rakenne ei ole ihan perinteinen vaan uunijuustomaisen mehevä. Koristele kakku tuoreilla mansikoilla!

Vadelma-valkosuklaajuustokakku

Vadelma-valkosuklaajuustokakku

Tämä juustokakku on niin kaunis, ettei siihen melkein tohtisi upottaa kakkulapiota. Vaaleanpunainen vadelmasydän koristaa valkosuklaisen juustokakun keskustaa. Asettele kakun reunoille tuoreita vadelmia ja sitruunamelissan lehtiä.

Valkosuklaajuustokakku

Valkosuklaajuustokakku 680x300

Kuohkea valkosuklaajuustokakku on kaikessa yksinkertaisuudessaan todella herkullinen. Koristele kakku syötävillä kukilla ja kakku on taatusti kahvipöydän kuningatar.

Mansikka-seeprakakku

mansikka-seeprakakku

Mansikka-seeprakakku herättää pöytään tuodessa varmasti ihastelua leipurin taidoista. Seeprakuviointi on kuitenkin helppo toteuttaa kahdella vuokaan vuorotellen kaadetavalla täytteellä. Vanilja- ja mansikkatäytteen yhdistelmä on täydellinen.

Pätkisjuustokakku

Pätkisjuustokakku

Juhannuksen juustokakku voi olla myös suklainen. Juustokakun täytteeseen upotetaan reilusti Pätkis-suklaata, mikä saa kakun maistumaan suussa sulavalta. Suklaatäytteen päälle levitetään raikas ranskankermatäytekerros ja kakku koristellaan valkosuklaalla sekä lisäannoksella Pätkiksiä.