Juhannus
Juhannuksen juustokakut

Juhannuksen juustokakut

Juhlista juhannusta suussasulavilla juustokakuilla, jotka ovat kauniita kuin kesäyö.

Raparperi-juustokakku

Raparperijuustokakku kuvitus

Raparperi kuuluu juhannukseen. Täyteläinen, paistettu raparperijuustokakku on juhlapöydän näyttävä vieras.

Vegaaninen juustokakku

Vegaaninen juustokakku

Jos juhannusjuhlijoiden joukossa on vegaaneja, ilahduta heitä ja kaikkia muitakin juustokakkufaneja tällä raikkaalla vegaanisella juustokakulla. Kakun päälle kootaan värikimara erilaisista tuoreista marjoista, joiden määrässä ei tarvitse pihtailla.

Mansikkajuustokakku

Mansikkajuustokakku

Juhannuksen viettoon kuuluvat olennaisesti tuoreet mansikat ja muut marjat. Upota täytteeseen reilusti mansikkaa ja koristele kakku överityylillä tuoreilla marjoilla, minimarengeilla ja valkosuklaalla.

Vadelma-valkosuklaajuustokakku

Vadelma-valkosuklaajuustokakku

Tämä juustokakku on niin kaunis, ettei siihen melkein tohtisi upottaa kakkulapiota. Vaaleanpunainen vadelmasydän koristaa valkosuklaisen juustokakun keskustaa. Asettele kakun reunoille tuoreita vadelmia ja sitruunamelissan lehtiä.

Limejuustokakku purkissa

Limejuustokakut purkissa

Purkkiin koottavat limejuustokakut on helppo napata mukaan vaikka rantasaunalle syötäväksi. Limejuustokakkua ei tarvitse hyydytellä, joten sen voi nauttia vaikka saman tien.

Mansikka-seeprakakku

mansikka-seeprakakku

Mansikka-seeprakakku herättää pöytään tuodessa varmasti ihastelua leipurin taidoista. Seeprakuviointi on kuitenkin helppo toteuttaa kahdella vuokaan vuorotellen kaadetavalla täytteellä. Vanilja- ja mansikkatäytteen yhdistelmä on täydellinen.

Pätkisjuustokakku

Pätkisjuustokakku

Juhannuksen juustokakku voi olla myös suklainen. Juustokakun täytteeseen upotetaan reilusti Pätkis-suklaata, mikä saa kakun maistumaan suussa sulavalta. Suklaatäytteen päälle levitetään raikas ranskankermatäytekerros ja kakku koristellaan valkosuklaalla sekä lisäannoksella Pätkiksiä.