Helpot ja nopeat leivonnaiset

Helpot ja nopeat leivonnaiset

Helppo leivonnainen syntyy nopeasti ja pääset pian herkuttelemaan! Kun haluat käyttää enemmän aikaa itsetehtyjen leivonnaisten nautiskeluun kuin tekemiseen, ovat helpot ja nopeat leivonnaiset paikallaan. Nämä suussasulavan makoisat leivonnaiset pyöräytellään pienellä vaivalla, mutta suurella sydämellä.

Supersimppelit suklaiset leivonnaiset

Suklaa on täydellinen raaka-aine helppoihin ja nopeisiin leivonnaisiin. Yksi klassisimmasta yksinkertaisista leivonnaisista on mutakakku eli mudcake. Suklainen hemmotteluherkku jätetään keskeltä taikinamaiseksi ja nautitaan lämpimänä esimerkiksi vaniljajäätelön kanssa. Voit myös oikaista vieläkin pikaisempaa reittiä suklaisen leivonnaisen nauttimiseen kokoamalla Pirkka mini mudcaken päälle jäätelöä ja tuoreita marjoja.

Myyjäisten ikisuosikki mokkapala on kuin suloinen makumuisto lapsuuteen leivonnaisen muodossa. Mokkainen kuorrutus saa päälleen sateen värikkäitä nonparelleja. Iltapalana viltin alla, maitolasillisen kera nautitut suklaacookiet saavat olon taatusti kotoiseksi.

Mokkapalat 680x300 Kuvassa: Mokkapalat

Helpot piirakat

Tuoreet hedelmät ovat taianomainen raaka-aine piirakassa, sillä ne saavat pienellä vaivalla helpon leivonnaisen näyttäväksi ja trooppisen houkuttelevaksi. Kokeile helppoa hedelmäpiirakkaa, jonka täyteläisen jogurttimoussen päälle voit koota kaikkia mehukkaita lempihedelmiäsi. Käytä monipuolisesti erivärisiä hedelmiä, niin lopputuloksesta tulee entistä upeampi.

Olet ehkä jo maistanut kinuskista banoffee-piirakkaa, mutta makea kinuski maistuu myös erinomaiselta happamien puolukoiden kanssa. Vaihda toffeepiirakan banaanit välillä puolukoihin, jotka tuovat kaivattua kirpeää vastaparia leivonnaisen muuten makealle maulle. Puoloffee on lisäksi mitä helpoin jälkiruoka valmistaa.

Mansikoiden luonnollisen makea maku ei paljon muuta seurakseen kaipaa, mutta mansikkapiirakan rapea murotaikinapohja ja jogurtti-tuorejuustotäyte ovat sille juuri sopivat seuralaiset. Mustikkarahkapiirakka tehdään helposti gluteenittomaksi Pirkka gluteenittomalla pullataikinalla, joka sopii myös muiden pullapohjaisten leivonnaisten helpoksi gluteenittomaksi pohjaksi.

Helppo mustikkapiirakka 680x300

Juustokakkua suoraan purkista

Juustokakun valmistus vie yleensä jonkin verran aikaa hyydyttämisen tai uunissa paistamisen vuoksi. Vaikka valmistus voikin olla helppoa, ei se ole kaikista nopeinta. Onneksi on keksitty suoraan purkkiin valmistettavat juustokakut!

Purkin pohja täytetään keksimuruilla, täytteenä käytetään juustokakkumaista seosta, joka ei vaadi hyydyttämistä ja sekaan heitetään vielä tuoreita marjoja täydentämään raikkaalla maulla. Purkit on kätevä napata mukaan ulkona nautittavalle jälkiruoalle sään ollessa suotuisa.

Puolukkajuustokakku purkissa 680