K-Ruoka-sovellus uudistuu! Lue lisää täältä.
Vappumenu x 5

Vappumenu x 5

Syntyykö vappumenusi perinteisistä vappuruoista – munkeista, nakeista ja perunasalaatista – vai jostakin ihan muusta? Valitse suosikkisi viidestä vappumenustamme, joita voit nauttia niin piknikillä kuin kotonakin!

1. Helppo vappumenu

Jos kaipaat vappuusi vaivattomuutta, on helppo vappumenu valintasi. Tämä menu valmistuu kotikeittiössä sutjakasti, vaikkapa lasi kuohuvaa toisessa kädessä!

Suolaista:

Makeaa:

vappumenu helppo

2. Perinteinen vappumenu

Aina ei tarvitse tuulettaa perinteitä, vaan pitäytyä hyväksi havaituissa klassikoissa. Nakkipiilot, suolainen piirakka ja perunasalaatti kuuluvat vappuun kuin serpentiinit kaulan ympärille. Jälkiruokana hurmaavat munkit, joiden pääraaka-ainetta ei heti arvaakaan!

Suolaista:

Makeaa:

vappumenu perinteinen

3. Vapun grillimenu

Viimeistään vappuna on hyvä hetki aloittaa grillikausi! Hampurilaisen väliin laitetaan supermehevää nyhtöpossua, ja alkupalana syödään grillattuja kuningaskatkarapuja.

Suolaista:

Makeaa:

Vappumenu grillissa 2022

4. Vapun napostelumenu

Jos vappuaattoa vietetään rennosti ystävien kanssa iltaa istuen, helpoista ruoista koottu napostelumenu on varma valinta.

Suolaista:

Makeaa:

Vappumenu napostelu 2022

5. Kasvissyöjän vappumenu

Kasvissyöjän laktovegetaarinen (sisältää maitotuotteita) menu on herkuttelun ilotulitusta: nachopelti, pizzaa ja tietysti munkkeja! Kun korvaat nachopellin ja pizzan juustot vegaanisilla juustoilla, saat kokonaisuudesta vegaanisen.

Suolaista:

Makeaa:

vappumenu kasvis