Vappumenu x 5

Vappumenu x 5

Syntyykö vappumenusi perinteisistä vappuruoista – munkeista, nakeista ja perunasalaatista – vai jostakin ihan muusta? Valitse suosikkisi viidestä vappumenustamme, joita voit nauttia niin piknikillä kuin kotonakin!

1. Helppo vappumenu

Jos kaipaat vappuusi vaivattomuutta, on helppo vappumenu valintasi. Tämä menu valmistuu kotikeittiössä sutjakasti, vaikkapa lasi kuohuvaa toisessa kädessä!

Suolaista:

Makeaa:

vappumenu helppo Kuvassa: nakki-perunasalaatti, paistettu parsa ja parmesaania, wings-tarjotin, munkin pakastepullista

2. Perinteinen vappumenu

Aina ei tarvitse tuulettaa perinteitä, vaan pitäytyä hyväksi havaituissa klassikoissa. Nakkipiilot, suolainen piirakka ja perunasalaatti kuuluvat vappuun kuin serpentiinit kaulan ympärille. Jälkiruokana hurmaavat munkit, joiden pääraaka-ainetta ei heti arvaakaan!

Suolaista:

Makeaa:

vappumenu perinteinen Kuvassa: nakkipiilot, parsa-pekonipiirakka, perunasalaatti, perunamunkit

3. Kasvissyöjän vappumenu

Kasvissyöjän laktovegetaarinen (sisältää maitotuotteita) menu on herkuttelun ilotulitusta: nachopelti, pizzaa ja tietysti munkkeja! Kun korvaat nachopellin ja pizzan juustot vegaanisilla juustoilla, saat kokonaisuudesta vegaanisen.

Suolaista:

Makeaa:

vappumenu kasvis Kuvassa: parsapizza, Härkis-nachopelti, suklaahummus, vegaaniset pikkumunkit

4. Vapun grillimenu

Viimeistään vappuna on hyvä hetki aloittaa grillikausi! Jokainen saa koota mieleisensä hampurilaisen, eikä täytteissä tarvitse säästellä.

Suolaista:

Makeaa:

vappumenu grillaus Kuvassa: parsasalaatti, hampurilainen, grillimaissit savupaprikavoilla, rahkamunkit

5. Vähän parempi vappuateria

Vappuna voi kokata myös vähän normaalia hienommin - etenkin, jos vappua vietetään kotona aikuisten kesken! Aasialaistyylisessä vappumenussa hyödynnetään puoliksi valmiita tuotteita, eikä sen tekeminen ole yhtään niin vaikeaa kuin voisi ensikatsomalta luulla.

Alkupalaksi kuohuvan kanssa:

Pääruoaksi:

Jälkiruoaksi:

vappumenu parempi Kuvassa: lohiceviche, vietnamilaiset wingsit, thai BBQ-possua salaatinlehdillä, lonkerosohjo