Lammas kruunaa pääsiäispöydän

Lammas kruunaa pääsiäispöydän

Uunijuuresten ja minttuhyytelön kanssa tarjottavat karitsa ja lammas ovat pääsiäisen ykkösherkkuja.

Millaista lammasta pääsiäispöytään?

Lammaspaisti, lampaankare ja lampaanfilee sekä lampaanviulu ja karitsanpotka sopivat jokaiseen pääsiäispöytään. K-ruokakauppojen lammas- ja karitsavalikoimat ovat laajimmillaan juuri pääsiäisenä. Hitaasti hauduttaen tehdyt maukkaat padat ja paistit sopivat pääsiäiseen. Perinteisen paistin ja fileen lisäksi kaupaksi käyvät erityisesti potkat, kareet ja niskat. Kaikkein eniten myydään lampaan luuttomia paisteja. Lampaan viulu eli luullinen lammas on kuitenkin selvästi nousussa. 

Lamasta vai karitsaa?

K-ruokakaupat myyvät myös uusiseelantilaista tuoretta karitsaa. Myös Pirkka lammas- ja karitsatuotteita on saatavilla lähes kaikista K-ruokakaupoista. Sarjasta löytyy esimerkiksi Pirkka karitsan paahtopaistia, Pirkka lampaan ulkofileetä sekä Pirkka lampaanpaistijauhelihaa pakasteena.

Kokeile näitä lammasreseptejä

Sinua saattaisi kiinnostaa