Rapujuhlat
Rapujuhlien menu x 4

Rapujuhlien menu x 4

Tunnelmallinen rapuillallinen on mitä mainioin syy kutsua ystävät yhteen hyvän ruoan ääreen ihastelemaan pimenevää loppukesän iltaa. Hyvin suunniteltu menu kruunaa rapujuhlat. Lue ehdotuksemme erilaisten rapumenujen luomiseen!

Perinteinen rapujuhlamenu

Perinteisessä rapumenussa rapujen paras kaveri - tilli - maistuu jo tervetuliaisjuomassa. Samettinen kantarellikeitto aloittaa ihanan illallisen, jonka kruunaavat pääruokana syötävät ravut.

Perinteinen rapumenu

Helppo ja edullinen rapumenu

Rapujuhlamenun ei tarvitse olla kallis! Pakasteravut ovat edullisia ja maistuvat aivan tuoreen veroisilta, kun annat niiden sulaa rauhassa itsetehdyssä tilliliemessä. Sesongin ihanat marjat maistuvat niin alkumaljassa kuin jälkiruoassakin.

Helppo rapumenu

Moderni rapumenu, ravut alkuruokana

Ravut voi nauttia myös alkuruokana! Tässä menussa ravut syödään alkupalana leivän päällä. Trendikäs rapujuhlien menu on saanut aasialaisia vivahteita, ja perinteinen tilli korvattu korianterilla.

Moderni rapumenu

Kasvissyöjän rapujuhlien menu

Ravuttomat rapujuhlat eivät ole yhtään sen tylsemmät kuin ravullisetkaan. Rapujuhlien kiireetön tunnelma syntyy kokonaisten latva-artisokkien syömisestä, joita saa näperrellä ajan kanssa aivan kuin rapuja! Paahtoleivän kanssa maistuvat herkulliset tahnat ja levitteet. Tämä menu sopii lakto-ovo-vegetaristille.

Vegaaninen rapumenu