K-Ruoka-sovellus uudistuu! Lue lisää täältä.
Rapujuhlien menu x 5

Rapujuhlien menu x 5

Tunnelmallinen rapuillallinen on mitä mainioin syy kutsua ystävät yhteen hyvän ruoan ääreen ihastelemaan pimenevää loppukesän iltaa. Hyvin suunniteltu menu kruunaa rapujuhlat. Lue ehdotuksemme erilaisten rapumenujen luomiseen!

Perinteinen rapujuhlamenu

Tervetuliaisjuomassa ja jälkiruoassa toistuu sama teema: Aperol Spritz -drinkki. Illallisen aloittaa täyteläisen makuinen paahdettu kukkakaalikeitto, joka jättää sopivasti tilaa illan päätähdelle – ravuille.

perinteinen rapujuhlamenu 2021

Helppo ja edullinen rapumenu

Rapujuhlamenun ei tarvitse olla kallis! Pakasteravut ovat edullisia ja maistuvat aivan tuoreen veroisilta, kun annat niiden sulaa rauhassa itsetehdyssä tilliliemessä. Kylmä gazpacho valmistuu nopeasti tehosekoittimessa ja Oreo-jäätelö onnistuu helposti ilman jäätelökonetta, eikä hintakaan päätä huimaa.

helppo rapujuhlamenu 2021

Moderni rapumenu, ravut alkuruokana

Ravut voi nauttia myös alkuruokana! Tässä menussa ravut syödään alkupalana. Pääruoka koostuu suomalaisen kesän peruspilareista: kalasta ja uusista perunoista. Trendikäs kombuchamocktail on raikkaan hedelmäinen, ja upea jälkiruoka kruunaa kokonaisuuden.

moderni rapujuhlamenu 2021

Kasvissyöjän rapujuhlien menu

Ravuttomat rapujuhlat eivät ole yhtään sen tylsemmät kuin ravullisetkaan. Rapujuhlien kiireetön tunnelma syntyy kokonaisten latva-artisokkien syömisestä, joita saa näperrellä ajan kanssa aivan kuin rapuja! Latva-artisokan kanssa tarjoillaan näyttävä hummuslautanen. Tämä menu sopii lakto-ovo-vegetaristille.

kasvissyojan rapujuhlamenu 2021

Rapujuhlat lasten kanssa

Rapujuhlat voi järjestää myös lasten kanssa! Tässä menussa ravut on korvattu kokonaisina grillatuilla katkaravuilla, joiden kuoriminen on huomattavasti yksinkertaisempi tehtävä perheen pienimmille. Tervetuliaisjuoma, alkuruoka ja jälkiruoka sopivat yhdessä lasten kanssa kokkailtavaksi.

lasten rapujuhlamenu 2021

Rapuviinit hukassa?

Kurkkaa myös Viinipostin suositukset, ja hanki rapujen kanssa sopivat viinitarjoilut.