• Herkuttele Runebergin päivänä!

  Runebergin päivää vietetään 5. helmikuuta ja silloin herkutellaan runebergintortuilla. Leivo perinteisiä runebergintorttuja tai kokeile valmistaa torttuja uudella twistillä!

  Katso tästä
  Tiesithän, että kirjautumalla sisään saat paremmin sinulle kohdennettuja reseptejä, artikkeleita ja tuotteita?

  Näitä kokataan nyt

  Katso sesongin parhaat reseptit ja inspiroidu

  Sesongin salat

  Tutustu talven Sesongin saloihin!

  Kokataanko valoa kaamokseen? Talven top 5 Sesongin salat antaa sinulle kaikki parhaat vinkit niin ruokaostoksille kuin keittiöön. Kaipaatko inspiraatiota resepteihin tai kiinnostaako kenties Prinssi Jusufin härö talviherkku? Kaikki tämä paljastuu talven Sesongin salat -jaksossa!

  Parasta juuri nyt

  Tilaa tästä

  Sesongin parhaat reseptit

  Me K-Ruoalla haluamme tarjota sesongin parhaita tuotteita arkeen sekä juhlaan tuttuja klassikkoja unohtamatta. K-Ruoka-lehti tarjoaa yhdessä Pirkka-lehden kanssa ajankohtaista luettavaa ja herkullisia reseptejä sesongin parhaisiin hetkiin. Pirkka-lehti on saatavilla ilmaiseksi K-kaupoista, lisätietoa täällä.

  Tuomme joka viikko uusia tuotteita K-kauppoihin, jotta valikoimamme olisi mahdollisimman monipuolinen ja ajankohtainen. Uudet Pirkka-tuotteet löytyvät täältä.

  Anna meidän huolehtia kaupassa käynnistä puolestasi, jotta sinulle jää enemmän aikaa muuhun elämään. Verkkokauppamme palvelee sinua noutopalveluna ja kotiinkuljetuksin, tuotteet ovat vain klikkauksen päässä. Mikäli K-Ruoan verkkokauppa on sinulle vielä uusi, tutustu palveluun tarkemmin täällä.