K-Ruoka-lehden reseptit 5/2022

K-Ruoka-lehden reseptit 5/2022

Päivitetty 26.4.2022

Toukokuun K-Ruoka-lehdessä virittäydytään kevään ihaniin juhlatunnelmiin, MM-jääkiekon kisafiilistelyyn ja aluillaan olevaan kesään! Lehdestä löydät vinkit ja reseptit, joiden avulla grillikausi käynnistyy tyylillä ja juhlien järjestäminen onnistuu mukavan rennosti.

K-Ruoka-lehti 5-2022 kansi

Uusimman K-Ruoka-lehden löydät K-ruokakaupoista Pirkka-lehden välistä tai verkosta täältä.

Juhlien kevät

Vappu, äitienpäivä, valmistujaiset ja muut toukokuulle osuvat juhlat... toukokuu on useammalle yhtä juhlaa!

Uusimmassa lehdessä on runsaasti uusia ideoita, reseptejä ja vinkkejä, joiden avulla niin pienempien kuin isojen juhlien järjestäminen onnistuu ihanan rennosti. Valmista pellillinen suolaista piirakkaa tai tee salaattipuffa antipastojen raaka-aineista. Kahvipöydässä maistuu taatusti pieninä paloina vaikkapa raikkaan makeat sitruunapalat tai herkullinen sushi-voileipäkakku.

3xkakku kevään juhliin Kuvassa: Sitruunapalat, Mojito-juustokakku ja Amppari-jäätelökakku.

Lehdestä saat myös ihania ideoita kesän herkullisimpiin kakkuihin! Miltä kuulostaisi raikas Amppari-jäätelökakku tai aikuiseen makuun sopiva Mojito-juustokakku?

Toukokuun lehden muut tärkeimmät aiheet

1. Evästä jääkiekon MM-kilpailujen kotikatsomoon!

Jännitys tiivistyy, kun jääkiekon MM-kisat pelataan Suomessa 13.-29.5.2022. Jotta tunteet eivät kotikatsomossa kuumenisi ainakaan nälän takia, vinkkasimme lehdessä pari kivaa reseptiä kisakatsomoon. Katso myös erillinen artikkeli, johon kokosimme parhaat snacks-reseptit kisakatsomoon!

Jääkiekon MM-kisat - kisastudio - reseptit 2 - 680x300 Kuvassa: Ideoita jääkiekon MM-kisojen kisastudion eväspuoleen!

2. Grillikausi käyntiin!

Tänä vuonna grillikausi startataan kasviksilla ja kalalla! Kokeile ainakin grillikasviksia, grillattua salaattia ja ihanaa grillilohta!

Grillikasvikset 680x300 Kuvassa: Grillikasvikset, jotka maistuvat sellaisenaan tai vaikkapa grillatun halloumin, kalan tai lihan kaverina.

3. Uusia ruokaideoita arkeen

Toukokuussa arkiruokien osalta valttia ovat nopeus ja makumatkan tuoma virkistävä vaihtelu. Miltä kuulostaisi miedon aromikkaalla kiinalaisella hoisin-kastikkeella maustettu hoisin-kana tai Amerikan suunnalta inspiraationsa saaneet ruokaisat ja nopeasti valmistuvat BLT-leivät? Entä oletko jo kuullut kedgereestä? Se on Brittien siirtomaa-aikana Intiassa syntynyt ruoka, jota alun perin tarjottiin aamupalalla. Lempeän makuinen ja ruokaisa riisiruoka maistuu koko perheelle!

Uudistunut lehti

Maaliskuun numerosta alkaen lehti on ilmestynyt freesimmällä ilmeellä ja uudistetulla rakenteella. Joka lehdessä on edelleen runsaasti K-koekeittiössä testattuja luottoreseptejä, joiden avulla onnistut arjessa ja juhlassa.

Lehden kolme pääteemaa:

  1. Pääpaino on huippusuositussa Arjen nikseissä, jotka antavat helppoja ja nopeita vinkkejä arkeen.
  2. Vinkit valintoihin -teema opastaa vastuullisiin valintoihin ruokaan liittyen.
  3. Parasta nyt -teema puolestaan inspiroi sesongin herkuilla ja tekniikkavinkeillä, auttaen viemään omaa ruoanlaittoa seuraavalle tasolle.

Edellisten lisäksi jokainen lehti alkaa super inspiroivalla Innostu-osiolla, joka esittelee juuri nyt kiinnostavimmat ilmiöt ja oivaltavimmat ideat.