K-Ruoka-lehden reseptit 4/2022

K-Ruoka-lehden reseptit 4/2022

Päivitetty 30.3.2022

Huhtikuun K-Ruoka-lehti on pullollaan ihania ruokaideoita pääsiäiseen ja kevääseen! Lehdestä saat lisäksi vinkit sesongin ykkösheville eli parsalle sekä siihen, miten helposti ruokahävikin vähentäminen onnistuu. Mukana on toki myös ihania reseptejä arkeen kevätpäivien piristykseksi – kuun lopussa koittavaa vappua ja sen reseptivinkkejä unohtamatta!

K-Ruoka4-2022

Uusimman K-Ruoka-lehden löydät K-ruokakaupoista Pirkka-lehden välistä tai verkosta täältä.

Ihanat ruokavinkit pääsiäiseen

Uusimmassa lehdessä vinkattiin neljä erilaista pääruokavaihtoehtoa pääsiäisen juhlapöytään. Onneksi pääsiäisen pyhiä on monta, niin ehtii testata reseptin jos toisenkin!

Pääruokien lisäksi lehdessä oli ihania makeiden pääsiäisherkkujen reseptejä kuten mango-rahkapullien, pääsiäisjälkiruoan ja crème brûlée-piirakan reseptit.

Helppo pääsiäismenu Kuvassa helppo pääsiäismenu, jonka reseptit löydät uusimmasta lehdestä tai artikkelista, johon kokosimme reseptit siihen sekä neljään muuhun pääsiäismenuun!

Huhtikuun muut tärkeimmät aiheet

Pääsiäisen lisäksi huhtikuun tärkeimpiin aiheisiin ja teemmoihin lehdessä lukeutuvat kevään ykköshevi eli parsa, vinkit ruokahävikin vähentämiseen sekä uudenlaiset ideat vappubrunssille.

Upea uudistunut lehti

Viime numerosta alkaen lehti on ilmestynyt freesimmällä ilmeellä ja uudistetulla rakenteella. Joka lehdessä on edelleen runsaasti K-koekeittiössä testattuja luottoreseptejä, joiden avulla onnistut arjessa ja juhlassa.

Uudistunut lehti jakautuu nykyisin kolmeen pääteemaan:

  1. Pääpaino on huippusuositussa Arjen nikseissä, jotka antavat helppoja ja nopeita vinkkejä arkeen.
  2. Vinkit valintoihin -teema opastaa vastuullisiin valintoihin ruokaan liittyen.
  3. Parasta nyt -teema puolestaan inspiroi sesongin herkuilla ja tekniikkavinkeillä, auttaen viemään omaa ruoanlaittoa seuraavalle tasolle.

Edellisten lisäksi jokainen lehti alkaa super inspiroivalla Innostu-osiolla, joka esittelee juuri nyt kiinnostavimmat ilmiöt ja oivaltavimmat ideat.