Verkkokaupan kirjautuminen on uudistunut! Lue lisää täältä.
3 x vastuullinen Earth Hour -menu

3 x vastuullinen Earth Hour -menu

Maailman suurin ilmastotapahtuma, WWF:n Earth Hour sammuttaa lauantaina 30.3.2019 klo 20.30-21.30 symbolisena eleenä valot ilmaston puolesta ja kutsuu sinut maailman suurimmalle kynttiläillalliselle.

Earth Hourin tarkoituksena on innostaa ihmisiä ympäristöystävälliseen elämään ja osoittaa eleellä huoli ympäristön tilasta. Ruoka muodostaa noin viidesosan ihmisen ilmastovaikutuksista, yhtä suuren osan kuin liikenne.

RUOKAVALINTOJEN YMPÄRISTÖVAIKUTUKSET:
Vähentämällä eläinperäisten tuotteiden kulutusta ja kotona syntyvää ruokahävikkiä kuluttajat voivat vaikuttaa ruokavalionsa ympäristövaikutuksiin.

Vuonna 2018 vegaanisten Pirkka-tuotteiden määrä kasvoi 41 tuotteella, ja tuotteita on yhteensä yli 170. Valikoimissamme on myös kolme Itämeren ympäristökuormaa pienentävää tuotetta: kaksi Itämeren lahnasta valmistettua Pirkka saaristolaiskalapihviä ja Suomessa kasvatettu Pirkka Parhaat Benella kirjolohi, jonka rehun raaka-aineena käytetään Itämerestä pyydettyä silakkaa ja kilohailia.

Näytä valomerkki ilmaston puolesta ja valitse jokin kolmesta allaolevasta vastuullisesta menusta Earth Hour -kynttiläillalliselle. Varaa kynttiläillallisen tunnelmointiin Pirkka rustiikkikynttilöitä.

Lue lisää Earth Hourista!

1. Vegaaninen menu

vegaaninen earth hour menu

2. Kasvisruokamenu

kasvisruokamenu earth hour

3. Menu kotimaisesta kalasta

kalamenu earth hour