Ylioppilasjuhlien menu x 4

Ylioppilasjuhlien menu x 4

Valmistujaisten menun suunnittelu on ihanaa, mutta myös haastavaa. Olemme suunnitelleet valmiiksi neljä erilaista lakkiaismenua; perinteisen, trendikkään, helposti valmistuvan sekä gluteenittoman yo-menun.

Perinteinen ylioppilasmenu

Perinteiseen ylioppilasjuhlien menuun kuuluu juhlien klassikkoja, joita on nautiskeltu valkolakkisten juhlissa jo vuosikymmenien ajan. Onko voileipäkakkujen, täytekakkujen ja pikkuleipien voittanutta?

Perinteinen yomenu

Trendikäs yo-juhlamenu

Lusikkaleivät loistavat poissaolollaan juhlamenussa, johon on koottu viimeisimpien ruokatrendien mukaisia herkkuja. Hauska raidallinen juustokakku korvaa täytekakun ja näkkileivät levitteineen perinteiset cocktailpiirakat trendikkäässä ylioppilasmenussa.

Trendikäs yomenu

Helppo ylioppilasmenu

Valmistujaisjuhlissa on paljon valmisteltavaa, ja aika saattaa olla tiukilla - runsas juhlapöytä syntyy vähälläkin vaivalla! Hyödynnä kaupan valmistuotteet sekä puolivalmisteet, ja osta pääruokapöydän kuninkaaksi kalatiskiltä valmis savulohi.

Helppo yomenu

Gluteeniton menu ylioppilasjuhliin

Jos päivänsankari tai moni vieraista on gluteeniton, saattaa olla helpompi valmistaa koko menu gluteenittomana. Valmiilla jauhoseoksilla ja hyvillä resepteillä kokemattomampikin leipuri loihtii taatusti maistuvat leivonnaiset.

Gluteeniton yo menu

Sinua saattaisi kiinnostaa