Ylioppilasjuhlien menu x 4

Ylioppilasjuhlien menu x 4

Päivitetty 21.3.2023

Ylioppilasjuhlat ansaitsevat arvoisensa herkulliset tarjoilut! Valmistujaisten tai ylioppilasjuhlien menun ja tarjottavien suunnittelu on ihanaa, mutta myös haastavaa. Olemme suunnitelleet valmiiksi neljä erilaista lakkiaismenua; perinteinen, vegaaninen, helppo ja moderni ylioppilasmenu. Nappaa niistä tarjoilu-ideoita ja pian yo-juhlien pöytä on katettu!

Perinteinen ylioppilasmenu

Perinteiseen ylioppilasjuhlien menuun kuuluu juhlien klassikkoja, joita on nautiskeltu valkolakkisten juhlissa jo vuosikymmenien ajan. Onko lakkiaiset mitään ilman voileipäkakkuja, lusikkaleipiä tai täytekakkua? Tarjoilu on kokonaisuudessaan helppo suunnitella, sillä klassisilla valinnoilla ei voi mennä pieleen.

Suolaista:

Makeaa:

Juomat:

perinteinen valmistujaismenu 2023 (680 x 300) Kuvassa: Helppo lohivoileipakakku, Lemon curd -lusikkaleivät, Ylioppilaskakku

Vegaaninen menu ylioppilasjuhliin

Jos ylioppilas tai moni vieraista on vegaani, saattaa olla helpompi valmistaa koko menu vegaanisena. Se ei ole lainkaan sen haastavampaa, vaan vegaanisenakin on helppo tehdä kaikille maistuvaa juhlaruokaa. Vegaaniset tarjoilut ylioppilasjuhliin ovat täynnä alkavan kesän herkullisia makuja!

Suolaista:

Makeaa:

Juomat:

vegaaninen valmistujaismenu 2023 (680 x 300) Kuvassa: Fattoush, Vegaaniset marengit, Vegaaninen brownie

Moderni yo-juhlamenu

Ylioppilasjuhla kotona voi olla myös värikkään trendikäs! Lusikkaleivät loistavat poissaolollaan juhlamenussa, jonka tarjoilu koostuu viimeisimpien ruokatrendien mukaisista herkuista, kevään kauneimmissa väreissä. Kuka voisi vastustaa pinkkinä hehkuvaa voileipäkakkua tai eksoottisten makujen tahnabaaria?

Suolaista:

Makeaa:

Juomat:

moderni valmistujaismenu 2023 (680 x 300) Kuvassa: Sipsicocktailpalat, Sushi-voileipäkakku, Sitruuna-oliiviöljykakku

Helppo ylioppilasmenu

Valmistujaisjuhlissa on paljon valmisteltavaa, ja aika saattaa olla tiukilla - runsas juhlapöytä syntyy vähälläkin vaivalla! Hyödynnä kaupan laadukkaat valmistuotteet, ja osta pääruoan kuninkaaksi kalatiskiltä valmis savulohi. Nämä ylioppilasjuhlien tarjottavat ovat takuuvarmasti maistuvia.

Suolaista:

Makeaa:

Juomat:

helppo valmistujaismenu 2023 (680 x 300) Kuvassa: Helppo voileipäkakku, Helppo hedelmäbooli, Helppo suklaakakku

Juomat noutopöytään ja buffetiin

Mitä viiniä juhlapöydän antimien kanssa tulisi nauttia? Ylioppilasjuhlien herkuille kannattaa valita monikäyttöiset viiniparit, jotka eivät riitele erilaisten makujen kanssa. Katso Viinipostin suositukset parhaista viineistä valmistujaisten noutopöytään.

Tilaa ainekset ylioppilasjuhliin helposti verkkokaupasta!