Ylioppilasjuhlien menu x 4

Ylioppilasjuhlien menu x 4

Valmistujaisten menun suunnittelu on ihanaa, mutta myös haastavaa. Olemme suunnitelleet valmiiksi neljä erilaista lakkiaismenua; perinteisen, vegaanisen, helposti valmistuvan sekä värikkään modernin yo-menun.

Perinteinen ylioppilasmenu

Perinteiseen ylioppilasjuhlien menuun kuuluu juhlien klassikkoja, joita on nautiskeltu valkolakkisten juhlissa jo vuosikymmenien ajan. Onko voileipäkakkujen, täytekakkujen ja lusikkaleipien voittanutta?

Suolaista:

Makeaa:

perinteinenyomenu kuvitus

Vegaaninen menu ylioppilasjuhliin

Jos päivänsankari tai moni vieraista on vegaani, saattaa olla helpompi valmistaa koko menu vegaanisena. Se ei ole lainkaan sen haastavampaa, vaan vegaanisenakin on helppo tehdä kaikille maistuvaa juhlaruokaa.

Suolaista:

Makeaa:

vegaaninenyomenu kuvitus

Värikkään trendikäs yo-juhlamenu

Lusikkaleivät loistavat poissaolollaan juhlamenussa, johon on koottu viimeisimpien ruokatrendien mukaisia herkkuja, kevään kauneimmissa väreissä. Kuka voisi vastustaa pinkkinä hehkuvaa voileipäkakkua tai eksoottisten makujen tahnabaaria?

Suolaista:

Makeaa:

trendikäsyomenu kuvitus

Helppo ylioppilasmenu

Valmistujaisjuhlissa on paljon valmisteltavaa, ja aika saattaa olla tiukilla - runsas juhlapöytä syntyy vähälläkin vaivalla! Hyödynnä kaupan laadukkaat valmistuotteet, ja osta pääruokapöydän kuninkaaksi kalatiskiltä valmis savulohi.

Suolaista:

Makeaa:

helppoyomenu kuvitus

Juomat noutopöytään ja buffetiin

Mitä viiniä juhlapöydän antimien kanssa tulisi nauttia? Buffetpöydän herkuille kannattaa valita monikäyttöiset viiniparit, jotka eivät riitele erilaisten makujen kanssa. Katso Viinipostin suositukset parhaista viineistä valmistujaisten noutopöytään.