Pirkka-lehden 4/2018 reseptit

Pirkka-lehden 4/2018 reseptit

Julkaistu 21.3.2018

Hutikuun Pirkka-lehden kannet kätkevät sisäänsä paljon keväisiä reseptejä terveelliseen arkeen ja todelliseen herkutteluun! Vilkaise alta kaikki lehden keväiset reseptit ja lue digilehti!

Suosikkiruokaa vegenä

Maailman paras lohturuoka ja monen arkisuosikki, lasagne, hurmaa nyt maukkaana kasvisversiona. Härkislasagne on helppo valmistaa ja maistuu myös perheen pienimmille. Kokkaa kavereille kasvistortilloja, jotka jokainen voi täyttää oman mielensä mukaan vaikkapa täysin vegaanisesti. Pähkinäinen perunasalaatti on mukavaa vaihtelua perinteisen tilalla vappujuhlissa!

Voimaa lautaselta

Tutuistakin raaka-aineista taiot uutta vaihtelua kotikeittiössäsi ja vieläpä helposti! Vaivattomasti uunissa valmistuva sitruunakana tai matalassa uunin lämmössä kypsennetty kurkku-limettilohi vievät kielen mennessään. Supersuositun parsan kovin sesonki alkaa huhtikuussa ja jatkuu pitkälle kesään. Ohra-parsasalaatti sopii ruokaisuutensa vuoksi nautittavaksi sellaisenaan, lisäkkeeksi tai noutopöydän vaihtoehdoksi. Vihreän tankoparsan ympärille kiedotaan nyt parmankinkkua ja laitetaan uuniin kypsymään. Varoitus! Parsan ja parmankinkun yhdistelmä on vastustamaton!

Vappuvillityksiä

Ylioppilainen ja suomalaisen työn juhlaa, vappua vietetään värikkäissä karnevaalitunnelmissa huhtikuun viimeinen päivä sekä toukokuun ensimmäinen. Innokkaimmat aloittavat hauskat vappuhulinat ja -suunnittelut jo hyvissä ajoin! Rakenna vappuna monipuolinen mezelautanen tai juhlista meksikolaisittain jauhelihaburritoilla ja kanatortilloilla. Suolaiset briossit on helppoja, mukana kulkevia suolapaloja. Värit kuuluvat osaksi kevään iloisinta juhlaa, joten Kokoa tänä vuonna ylväs, räikein nomparellein koristeltu donitsikakku vappupiknikille tai -brunssille. Jos vappuna aurinko paistaa, vihreä matchajäätelö on todellinen villitys! Joko olet kokeillut luonnollisesti värikkäitä susheja?

Lue huhtikuun Pirkka-lehti

pirkka-lehti-4-2018