K-Ruoka-lehden reseptit 4/2021
Päivitetty 27.4.2021Uudessa K-Ruoka-lehdessä paljastetaan Suomi-ruokien salaisuudet. Nappaa kevääseen vinkit omista aarteistamme, maukkaimmista kalaresepteistämme ja muista keväisistä uutuuksista.
Rentoa kevätruokaa
Parasta nyt on parsa ja siitä on lupa innostua. Parsa on takuuvarma kevään merkki, sillä sen sesonki alkaa huhtikuussa ja jatkuu juhannukseen asti. Uudesta Pirkka-lehdestä löydät reseptit raikkaaseen parsasalaattiin, muhkeaan gratinoituun parsaan ja ravitsevaksi arkiateriaksi sopivaan raakamakkara-parsapastaan.
Perinneruokien moderni elämä
Ota perinneruoat osaksi arkea ja juhlaa - ja uudista niitä. Katso, miten voit tehdä silakoista pizzaa, laita lohikeiton sijasta maistuva tofukeitto ja tee vispipuurosta rouskuvaa mylillä. Lämpimät ohrarieskat ja päälle sulava voi, siinäpä vasta voittamaton yhdistelmä! Kokeile tätä perinneherkkua vaikkapa iltapalalla.
Kolme takuuvarmaa hittiä vappupöytään
Vappuna herkutellaan parsa-pekonipiirakalla, jossa yhdistyvät raaka-aineet ovat mainio makuyhdistelmä suolaisessa piirakassa. Täytä pienet pitaleivät hummuksella, valkosipulijogurtilla ja maukkaalla gyros-täytteellä ja ihanat minipitaleivät ovat valmiina maisteltaviksi. Juhlien yllättävin herkku ovat suussa sulavat perunamunkit.