Pääsiäisen jälkiruoat – 10 uutta ideaa

Pääsiäisen jälkiruoat – 10 uutta ideaa

Mämmi ja pasha ovat pääsiäisen tutuimpia jälkiruokia, mutta pääsiäisaterian jälkiruoat voivat olla myös jotain ihan muuta! Tässä kymmenen uutta ideaa ja reseptivinkkiä pääsiäiseen 2022!

1. Crème brûlée -piirakka

Crème brûlée -piirakka 680x300 Crème brûléesta tuttu kermainen vanukas ja rapeaksi paahdettu sokeripinta taipuvat myös piirakan täytteeksi. Tarjoa piirakka marjojen ja raikkaan sorbetin kanssa.

2. Aperol Spritz -juustokakku

Aperol Spritz juustokakku pääsiäinen 2022

Aikuiseen makuun sopii erityisen hyvin veikeä trendikkäästä Aperol Sprizistä valmistettava juustokakku.

3. Pääsiäisen herkkulautanen

Pääsiäinen 2022 herkkulautanen 680x300

Pääsiäisen herkkulautanen on vaihtoehto hetkiin, joissa aikaa ei ole ja tarvitaan hyvää joka makuun.

4. Pääsiäisjälkiruoka

Pääsiäisjälkiruoka 680x300

Kaipaatko helppoa jälkiruokaa pääsiäiseen? Tässä siihen oiva vaihtoehto! Helppo pääsiäistrifle kasataan valmiista mutakakusta, kermavaahdosta ja suklaamunista.

5. Mämmimudcake

mämmimudcake 680x300

Vaikkei mämmi muuten maistuisikaan, suklaan ja voin kanssa se kannattaa yhdistää pääsiäisenä, jotta tarjolle saadaan suussasulava mämmimudcake! Toinen täydellinen mämmifaneille JA ei-mämmifaneille sopiva resepti on mämmijäätelö, joka valmistuu ilman jäätelökonetta.

6. Baked Alaska eli uunijäätelö

Baked Alaska Pääsiäisen jälkiruoka 2022

Baked Alaska eli uunijäätelö on huippu näyttävä mutta yllättävän helppo tehdä!

7. Hedelmäsalaatti

Hedelmäsalaatti 680x300

Näyttävän ja herkullisen jälkiruoan tekemiseen ei tarvitse kuluttaa paljoa aikaa – eikä lainkaan sokeria. Koverretusta ananaksesta tarjoiltu hedelmäsalaatti kelpaa taatusti jokaiselle vieraalle.

8. Dominokääretorttu

Dominokääretorttu Pääsiäinen 2022

Kinderfanit (ja monet muut) rakastavat överimakeaa kinderkakkua, mutta dominofanit (ja he, jotka pitävät enemmän raikkaan makeasta) hullaantuvat tähän kääretorttuun. Dominokääretortussa juju piilee kaakaokuoren väliin rullatussa raikkaan sitruunaisessa dominokuorrutuksessa.

9. Rahkajäätelö

Sitruunarahkajäätelö680x300

Ei pääsiäistä ilman rahkaa! Itse tehty rahkajäätelö on sitruunaisen raikas herkku, joka onnistuu hyvin myös ilman jäätelökonetta.

10. Matcha-tiramisu

Matcha tiramisu 680x300 Rairuohonvihreä ja aromaattinen matchajauhe koristaa tyylikkään ja hieman erilaisen tiramisun. Tämän ihanan jälkkärin teet valmiiksi vieraita odottamaan jo edellisenä päivänä.

+1 Savustetut juustot

Savustettu juusto 680x300 Eikö makea maistu? Kokeile savustaa juustoa itse ja tarjoa vieraille ikimuistoinen juustotarjotin! Kaveriksi sopivat Pirkka Parhaat -sarjan hillot!