Pääsiäisen jälkiruoat

Pääsiäisen jälkiruoat

Mämmi ja pasha ovat pääsiäisen tutuimpia jälkiruokia, mutta pääsiäisaterian jälkiruoat voivat olla myös muita juhlaan sopivia herkkuja. Tässä kymmenen reseptivinkkiä!

1. Sitruunarahka

Sitruuna ja rahka kuuluvat erottamattomasti pääsiäisen makuihin. Raikas sitruunarahka saa lisää makeutta ihanasta lemon curdista.

pj7

2. Ricottapannukakut

Pannukakkujen ei tarvitse olla pelkkää aamiaisruokaa! Kukapa ei ilahtuisi pulskeista ricottapannareista myös pääsiäisaterian jälkiruokana?

pj1

3. Irish cream -trifle

Irish coffeen mauista inspiraationsa saanut irish cream -trifle on helppo ja sopivan suklainen jälkiruoka aikuiseen makuun.

pj2

4. Ananaskirsikka-basilikapikajäätelö

Raikas päätös varsinkin raskaammalle aterialle! Tämä pikajäätelö syntyy pakastetuista ananaskirsikoista monitoimikoneessa soseuttamalla ja makua tuo basilika.

pj9

5. Appelsiini-jogurttipannacotta

Appelsiini-jogurttipannacotta on pehmeän herkullinen jälkiruoka, jota turkkilainen jogurtti raikastaa sopivasti.

pj4

6. Chia-hedelmäkeitto

Unohda pölyttyneet käsitykset mummon hedelmäsopasta, ja tutustu tuunattuun versioomme! Vegaaninen hedelmä-marjakeitto syntyy ilman perunajauhoja chiansiemenistä.

pj3

7. Rahkajäätelö

Ei pääsiäistä ilman rahkaa! Itse tehty rahkajäätelö on sitruunaisen raikas herkku, joka onnistuu myös ilman jäätelökonetta.

pj5

8. Helppo hedelmäsalaatti

Aina jälkiruoan tekemiseen ei ehdi kuluttaa aikaa. Tähän pikahedelmäsalaattiin tarvitset vain mangoa, kiiviä ja mansikkaa. Viimeistele maut limetinmehulla ja hunajalla.

pj8

9. Mangoa ja tahmeaa riisiä

Herkullisen thaimaalaisen jälkiruokaklassikon mangoa ja tahmeaa riisiä valmistus onnistuu myös ilman perinteistä höyrytyskoria.

pj10

10. Savustetut juustot

Eikä makea maistu? Kokeile savustaa juustoa itse, ja tarjoa vieraille ikimuistoinen juustotarjotin!

pj6

Sinua saattaisi kiinnostaa