Pääsiäisen jälkiruoat – 10 uutta ideaa

Pääsiäisen jälkiruoat – 10 uutta ideaa

Pääsiäinen on värikäs ruokajuhla. Mämmi ja pasha ovat pääsiäisen tutuimpia jälkiruokia, mutta pääsiäisaterian jälkiruoat voivat olla myös jotain ihan muuta! Tässä kymmenen uudenlaista ideaa ja helppoa jälkkärivinkkiä pääsiäiseen 2023.

1. Sitruuna-marenkijuustokakku

Pääsiäisen jälkkäripöydän kruunaa upea juustokakku, joka saa vieraasi huokailemaan ihastuksesta! Raikas sitruuna maistuu ihanasti pääsiäisen parhaassa jälkiruoassa. Saat sen aikaan helposti ilman uunia.

Sitruuna-marenkijuustokakku 2023 (680 x 298)

2. Aperol Spritz -juustokakku

Aikuiseen makuun sopii erityisen hyvin veikeä trendikkäästä Aperol Sprizistä valmistettava juustokakku. Tämä kakku on todella herkullinen mutta myös näyttävä. Saat siitä pääsiäisen juhlapöytäsi kruunun!

Aperol Spritz juustokakku pääsiäinen 2022

3. Pääsiäisen herkkulautanen

Pääsiäisen herkkulautanen on vaihtoehto hetkiin, joissa aikaa ei ole ja tarvitaan hyvää joka makuun. Laita pääsiäisherkkuja pieniin kippoihin eri korkeuksille ja saat koottua herkkulautasesta todella näyttävän superhelpolla!

Pääsiäisen herkkulautanen 680x300

4. Mämmimudcake

Vaikkei mämmi muuten maistuisikaan, suklaan ja voin kanssa se kannattaa yhdistää pääsiäisenä, jotta tarjolle saadaan suussasulava mämmimudcake! Toinen täydellinen mämmifaneille ja ei-mämmifaneille sopiva resepti on mämmijäätelö, joka valmistuu ilman jäätelökonetta.

mämmimudcake 680x300

5. Baked Alaska eli uunijäätelö

Baked Alaska eli uunijäätelö on huippu näyttävä mutta yllättävän helppo tehdä! Se sopii mainiosti esimerkiksi tuhdin pääsiäisaterian jälkiruoaksi. Baked Alaskassa maistuu suklainen mutakakku, vadelmat, jäätelö ja marengit.

Baked Alaska Pääsiäisen jälkiruoka 2022

6. Pupukeksikakku

Syötävän söpö pupukeksikakku on pääsiäisen makein pupu! Tämä hauska kakku on luovan ja koristelevan leipurin valinta. Saat sen tehtyä helposti valmiista taikinasta, kaavat löydät täältä.

Pupukeksikakku 2023 (680 x 298)

7. Mämmipizza

Tällä hauskalla herkulla yllätät vieraasi varmasti! Makea mämmipizza maistuu myös niille, jotka eivät mämmistä yleensä välitä.

KSM pääsiäinen mämmipizza

8. Suklaapiirakka marjoilla

Suklaa ja marjat ovat ihan lyömätön yhdistelmä! Tee kakku valmiiksi edellisenä päivänä, jotta se ehtii jähmettyä hyvin. Suklaapiirakka on yksinkertaisen kaunis ja ihan mahtavan suklainen herkku.

Suklaapiirakka marjoilla (680x300)

9. Rahkajäätelö

Ei pääsiäistä ilman rahkaa! Itse tehty rahkajäätelö on sitruunaisen raikas herkku, joka onnistuu hyvin myös ilman jäätelökonetta.

Sitruunarahkajäätelö680x300

10. Matcha-tiramisu

Rairuohonvihreä ja aromaattinen matchajauhe koristaa tyylikkään ja hieman erilaisen tiramisun. Tämän ihanan jälkkärin teet valmiiksi vieraita odottamaan jo edellisenä päivänä.

Matcha tiramisu 680x300

+1 Savustetut juustot

Eikö makea maistu? Kokeile savustaa juustoa itse ja tarjoa vieraille ikimuistoinen juustotarjotin! Kaveriksi sopivat Pirkka Parhaat -sarjan hillot!

Savustettu juusto 680x300

Tilaa ainekset pääsiäisen jälkiruokiin kätevästi verkkokaupasta!