Grillimenu x 5

Grillimenu x 5

Grillissä kypsyvät monenlaiset herkut niin lihansyöjien, kasvisruoan kuin kalan ystävien sekä vegaaninen makuun. Mikä grillimenu sinulle maistuisi? Onneksi aina on hyvä sää grillata, joten kesän aikana ehtii kokeilla vaikka kaikki!

Grillimenu lihasta

Tuoksuuko mikään enempää kesältä, kuin grillissä tirisevä liha? Tässä grillimenussa maistuvat ihanan tahmeat ribsit sekä grillatut kesäkasvikset. Jälkiruokana maistuu kesän ihanin ja helpoin kakku: mansikkajuustokakku! Katso menu tästä!

Grillimenu lihasta 680x300

Grillimenu kanasta

Kana kypsyy monen suomalaisen grillissä pitkin kesää, eikä ihme - se tuo vaihtelua lihaan ja siitä syntyy monia herkullisia grilliruokia! Kokeile tänä kesänä ihanaa, tuoreista kirsikoista valmistettua salsaa grillatun kanan kaverina. Kanan lisukkeena maistuu hyvin rapea ja raikas grillattu salaatti. Jälkiruoan grillatut nektariinit valmistuvat super helposti ja vievät kielen mennessään! Katso menu tästä!

Grillimenu kanasta 680x300

Grillimenu kalasta

Grillattu lohi on vakiinnuttanut asemansa suomalaisten grillimenuissa. Tänä vuonna kalalle antaa makua herkullinen aasialasihenkinen marinadi. Tarjoa kalan kaverina sourcreme & onion -tyyliin maustettuja hittipottuja ja jälkimarinoituja kesäkurpitsoja. Tämän grillimenun jälkiruokana ihastuttaa unelmanpehmeä ja lempeän makea vadelmapavlova! Katso menu tästä!

Grillimenu kalasta 680x300

Kasvissyöjän grillimenu

Lakto-ovovegetaarinen grillimenu kasviksista ja maitotuotteista on täynnä herkullisia makuja; paahtuneita kasviksia, maukasta juustoa ja ihanaa, grillattua naan-leipää! Katso huippu herkullinen menu tästä!

Grillimenu kasviksista 680x300

Vegaaninen grillimenu

Monenlaiset vegaaniset herkut valmistuvat myös grillissä - eivätkä ne todellakaan ole pelkkiä kuivia kasviksia! Kokoa vegaaninen grillimenu ja mässäile kesän parhailla vegeburgereilla! Lisukkeena maistuu vegaaninen, hedelmäinen coleslaw ja perunavartaat. Valmista jälkkäriksi grillikesän raikkain jälkkäri: vesimelonislush. Katso reseptit tästä!

Vegaaninen grillimenu 680x300

Mitä juomaa grilliruoan kanssa?

Grilliruoan kanssa maistuvat raikkaat kesäiset juomat! Inspiroidu ruokajuomat-sivulla tai katso Viinipostin suositukset parhaista grilliviineistä!