Grillimenu x 5

Grillimenu x 5

Grillissä kypsyvät monenlaiset herkut niin lihansyöjien, kasvisruoan kuin kalan ystävien sekä vegaaninen makuun. Millainen menu sinulle maistuisi?

Grillimenu lihasta

Tuoksuuko mikään enempää kesältä, kuin grillissä tirisevä liha? Tässä grillimenussa maistuvat ihanan tahmeat ribsit sekä grillatut kesäkasvikset. Jälkiruokana maistuu kesän helpoin juustokakku!

Grillimenu lihasta 680 x 320

Grillimenu kanasta

Broileri kypsyy monen suomalaisen grillissä pitkin kesää, eikä ihme - kanasta syntyy monia herkullisia grilliruokia. Maukkaat kasvislisäkkeet viimeistelevät menun!

Grillimenu kanasta 680 x 320

Grillimenu kalasta

Grillattu lohi on vakiinnuttanut asemansa suomalaisten grillimenuissa. Tilli on lohen paras kaveri, ja lisäkkeenä syödään tietysti uusia perunoita!

Grillimenu kalasta 680 x 320

Kasvissyöjän grillimenu

Lakto-ovovegetaarinen grillimenu kasviksista ja maitotuotteista on täynnä herkullisia makuja; paahtuneita kasviksia, maukasta juustoa ja ihanaa, grillattua naan-leipää!

Kasvissyöjän grillimenu 680 x 320

Vegaaninen grillimenu

Monenlaiset vegaaniset herkut valmistuvat myös grillissä - eivätkä ne todellakaan ole pelkkiä kuivia kasviksia. Kokoa vegaaninen grillimenu, ja mässäile kesän parhailla pitaleivillä.

Grillimenu vegaaninen 680 x 320

Mitä juomaa grilliruoan kanssa?

Grilliruoan kanssa maistuvat raikkaat kesäiset juomat! Inspiroidu ruokajuomat-sivulla tai katso Viinipostin suositukset parhaista grilliviineistä.