Mökkeily
Mökkeily

Mökkeily

Suomen yhteinen suosikkiharrastus mökkeily tarjoaa mielenrauhaa luonnon keskellä, kesäisiä hetkiä mökkiruokien parissa ja mukavaa puuhastelua pihalla.

Sora rahisee mökkipihaan kurvatessa ja vastassa on metsän hiljaisuudesta kantautuva lintujen laulu. Ostokset puretaan auton takakontista, ne on haettu valmiiksi kerättynä mökin läheisestä K-ruokakaupasta tai hoidettu itse etukäteen. Yksi lähtee laittamaan saunan päälle, toiset alkavat valmistella grillimenua. Mökillä on aikaa rentoutua ja nauttia hyvästä seurasta sekä ruoasta.

K‑Citymarket Iso Omena
Tänään7 - 22
Huomenna su 16.08.10 - 22
ma 17.08.7 - 22
ti 18.08.7 - 22
ke 19.08.7 - 22
to 20.08.7 - 22
pe 21.08.7 - 22
Mitä mökille veisi tuliaisiksi? Toisten mökeillä vieraillessa on huomaavaista viedä mukanaan joitain pieniä ja hyötykäyttöön tulevia tuomisia.
Katso vinkit mökkituliaisiin ›

Grillimenu x 5

Grilli kuumaksi ja ulos kokkailemaan. Illalla mökillä ateria nautitaan kiireettömästi pitkän kaavan mukaan, houkuttelevien tuoksuen leijaillessa ilmassa. Kurkkaa valmiiksi valikoidut grillimenut lihasta, kanasta ja kalasta sekä kasvissyöjälle ja vegaaneille sopivat menuvaihtoehdot.

Kurkkaa grillimenut ›

Uudet perunat – reseptit ja valmistusvinkit

Kaikkien mökkiherkkujen luottolisäke on tietenkin uudet perunat. Varhaisperunakausi on parhaimmillaan kesäkuussa. Kunnon nippu tilliä ja nokare voita niin makunautinto on täydellinen. Nappaa vinkit talteen täydellisten perunoiden keittämiseen, joiden syömistä muistellaan vielä talvella.

Reseptit ja valmistusvinkit ›
Mökkireissu alkaa usein kauppareissulla mökkipaikkakunnan ruokakauppaan. Mitä jos tällä kertaa ruokakassit odottaisivat sinua kaupalla valmiina tai jopa tilaisit ostokset suoraan mökille?
Mökkiruoat verkkokaupasta ›

Sisusta viihtyisä mökki

Mökin sisustamisessa tyylejä on monia, mutta yksi on yhteistä - mökille mennään viihtymään! Kokosimme listan vinkeistä, mitä kaikkea mökin sisustamisessa ja varustelussa kannattaa ottaa huomioon.

Lue artikkeli ›