3 x viikonlopun päivällinen

3 x viikonlopun päivällinen

Päivitetty 16.1.2023

Pohditko, mitä kokata viikonloppuna ruoaksi? Valitsimme herkulliset kolmen ruokalajin päivälliset kiireisen, lapsiperheen ja nautiskelijan sunnuntaitarpeisiin. Nappaa sinulle sopivin ja aloita kokkaus!

Viikonlopun helppo ja nopea menu kiireiselle

Kiireinen kokki arvostaa helppoutta ja nopeutta. Parsat vaativat vain kuorimisen ja nopean käytön grillissä. Tomaattinen lohipannu tuo näppästi vaihtelua kalaruokiin. Sillä on myös sydänmerkki! Jälkiruoaksi pyöräytät mahtavan maistuvan mangorahkan ihan hetkessä.

kevätmenu2

Lapsiperheelle maistuva menu

Lapsiperheessä on otettava huomioon kaikkein pienimpienkin makutottumukset. Makea bataattikeitto maistuu varmasti, ja hampurilaiset ovat lasten keskuudessa varma hitti! Ota lapsi mukaan keittiöön ja tehkää yhdessä herkulliset sydänvohvelit. Laita pikkukokki vaikka taikinan sekoittajaksi tai paistettujen vohveleiden koristeluvastaavaksi.

kevätmenu1

Paras päivällinen nautiskelijalle

Nautiskelija jaksaa ja ehtii nähdä ruoan eteen vaivaa ja hyväksyy sen, että voissa ei säästellä! Jättikatkarapucocktailpalat ovat ihanaa sunnuntailuksusta, ja ne pyörittelet mukavan nopeasti. Massaman curry vaatii jo kärsivällisyyttä kokkaajalta, mutta palkitsee tekijänsä viemällä kielen mennessään. Helppo tuulihattutorni on näyttävä jälkkäri, josta nautiskelija tykkää varmasti!

kevätmenu3

Nappaa ainekset kätevästi verkkokaupasta!