Parhaat leivonnaiset myyjäisiin

Parhaat leivonnaiset myyjäisiin

Päivitetty 7.11.2022

Joulumyyjäisten aika on jälleen täällä! Katso reseptit myyjäisten ihaniin klassikkoherkkuihin ja tutustu joulumyyjäisten uusiin suosikkiresepteihin.

Myyjäisten kestosuosikit

Joulumyyjäisten ehdottomia kestosuosikkeja ovat erilaiset kahvipöydän kakut. Perinteiset maustekakut maustetaan jouluisilla mauilla kuten kanelilla, neilikalla ja pomeranssilla. Pirteämpää makua voi hakea inkiväärillä tai appelsiinilla Kultarannan pumpulikakun mukaan. Joulukaukuissa tavataan käyttää myös paljon kuivattuja hedelmiä, joten valitse mieluisesi taatelista, luumusta tai viikunoista!

Luumukakku (680x300) Kuvassa: Luumukakku

Mokkapalat ovat kaikkien myyjäisten kestosuokki. Mokkapalojen makumaailmaa on helppo muokata jouluisammaksi ja tarjota myyjäisissä vaikka piparimokkapaloja. Erilaiset browniet ja blondiet ovat todella maukas vaihtoehto mokkapaloille, joten kokeilisitko tänä vuonna esimerkiksi kauniita ja meheviä bataattibrownieita.

Joulumokkapalat (680x300) Kuvassa: Joulumokkapalat

Pientä suolaista ja makeaa

Myyjäisissä on hyvä olla myös jotain suolaista tarjolla. Perinteisten joululimppujen ja saaristolaisleipien lisäksi hyvin säilyvät itsetehdyt näkkileivät toimivat erinomaisesti myyjäisissä! Niiden seuraksi voi ahkera myyjä keittää itse hilloa.

Suolapähkinänäkkileipä Kuvassa: Suolapähkinänäkkileipä

Erilaiset makeat keksit ja pikkuleivät sopivat hyvin myyjäisiin, kun niistä koostaa valmiita lajitelmia kauniisiin lahjapusseihin.

Marmoroidut piparit (680x300) Kuvassa: Marmoroidut piparit

Näiden lisäksi myös muista itsetehdyistä pikkumakeista voi koostaa maistuvia lahjapusseja myyjäisiin.

Taatelipallot (680x300) Kuvassa: Taatelipallot

Raaka-aineet leivonnaisiin kätevästi myös verkkokaupasta!