Kansainvälinen naistenpäivä 8.3.

Kansainvälinen naistenpäivä 8.3.

Kansainvälistä naistenpäivää vietetään 8.3. ympäri maailmaa. Tunnetustihan naistenpäivänä on lupa hemmotella - tee se herkuttelun muodossa poimimalla parhaat ideat resepteistämme sekä Pirkka-tuotteista. Hyvää naistenpäivää!

Ihania makuja naistenpäivään

Muista naistenpäivänä äitiä, vaimoa, tyttöystävää, tytärtä, kaveria, anoppia, työtoveria tai vaikkapa ihan itseäsi makeilla, rakkaudella leivotuilla herkuilla.

Klassisissa bebe-leivoksissa on monta työvaihetta, mutta lopputulos hurmaa takuuvarmaasti. Raikkaassa limetti-sitruunapiirakassa maistuu jo kevät, ja lakritsifanit ihastuvat kauniiseen sitruuna-lakritsimarmoritorttuun. Suklaan ystäville suosittelemme appelsiinin raikastamaa Fazerina-juustokakkua tai ihanaa geishakakkua. Perinteinen porkkanakakku saa uutta makua puolukasta ja valkosuklaahipuista. 

Ruusut ja tulppaanit ilahduttavat 

Pirkka Reilun kaupan ruusut tulevat Reilun kaupan sertifioimalta kukkatilalta Keniasta. Ruusut eivät siis ainoastaan ilahduta saajaansa, vaan vastuullisena valintana tuovat hyvän mielen myös antajalle. Keväinen Pirkka monivärinen tulppaanikimppu koostuu 25 kauniista, suomalaisesta tulppaanista.

Pirkka-tulppaaniasetelma

Herkkuja Pirkka-sarjasta

Pirkka-tuoteperheestä löydät valmiit herkut juhlapäivään. Naistenpäivän kunniaksi esimerkiksi Pirkka mutakakku vaniljajäätelön kera tai Pirkka Parhaat gluteeniton sacherkakku ovat erinomaisia valintoja juhlapäivän kahvihetkeen. Työpaikan tai harrastusten leidejä voit ilahduttaa vaikkapa suloisilla Pirkka minidonitseilla tai aidoilla ranskalaisilla Pirkka Parhaat macaron-leivoksilla

Pirkka-viinit tekevät juhlan

Hyvä ruoka ja merkittävä päivä ansaitsevat arvoisensa juoman. Jokaiseen hetkeen sopiva Pirkka viinivalikoima tarjoaa vaihtoehtoja niin ruoan makupariksi kuin tärkeiden hetkien juhlistamiseen. Osassa Alkon myymälöitä Pirkka-viinit löytyvät vakiovalikoimasta. Tutustu valikoimaan ja löydä reseptisuositukset juoman seuralaiseksi.

Punainen mocktail 680

Vaihtoehtona alkoholipitoiselle juomalle on raikas mocktail, josta löytyy vaihtoehtoja jokaiseen makuun ja hetkeen. Miltä kuulostaa alkoholiton granaattiomenamojito tai viileä mansikkadaiquiri? Kurkkaa esimerkkejä mocktailresepteistä.