Kansainvälinen naistenpäivä 8.3.

Kansainvälinen naistenpäivä 8.3.

Kansainvälistä naistenpäivää vietetään 8.3. ympäri maailmaa. Tunnetustihan naistenpäivänä on lupa hemmotella - tee se herkuttelun muodossa poimimalla parhaat ideat resepteistämme sekä Pirkka-tuotteista. Hyvää naistenpäivää!

Ihania makuja naistenpäivään

Muista naistenpäivänä äitiä, vaimoa, tyttöystävää, tytärtä, kaveria, anoppia tai vaikkapa ihan itseäsi makeilla, rakkaudella leivotuilla herkuilla. Klassisissa bebe-leivoksissa on monta työvaihetta, mutta lopputulos hurmaa takuuvarmaasti. Raikkaassa limetti-sitruunapiirakassa maistuu jo kevät, ja lakritsifanit ihastuvat kauniiseen sitruuna-lakritsimarmoritorttuun. Suklaan ystäville suosittelemme appelsiinin raikastamaa Fazerina-juustokakkua tai ihanaa geishakakkua. Perinteinen porkkanakakku saa uutta makua puolukasta ja valkosuklaahipuista. 

Raakakakku on trendikäs herkku, ja raikas mustaherukka-raakakakku maistuu yhdelle jos toisellekin. Erityisruokavaliota ei pidä unohtaa juhlapäivinäkään. Gluteenitonta ruokavaliota noudattavalle voi leipoa pirteän appelsiini-sitruunakakun.

Herkkuja Pirkka-sarjasta

Pirkka-tuoteperheestä löydät valmiit herkut juhlapäivään. Naistenpäivän kunniaksi esimerkiksi Pirkka prinsessakakku tai Pirkka Parhaat gluteeniton sacherkakku ovat erinomaisia valintoja juhlapäivän kahvihetkeen. Työpaikan leidejä voit ilahduttaa vaikkapa suloisilla Pirkka minidonitseilla tai belgialaisesta suklaasta valmistetuilla Pirkka Parhaat konvehdeilla

Ruusut ja tulppaanit ilahduttavat 

Pirkka Reilun kaupan ruusut tulevat Reilun kaupan sertifioimalta kukkatilalta Keniasta. Ruusut eivät siis ainoastaan ilahduta saajaansa, vaan vastuullisena valintana tuovat hyvän mielen myös antajalle. Keväinen Pirkka monivärinen tulpaanikimppu taas tulee K-kauppoihin suomalaiselta Partaharjun puutarhalta.

Oikein hoidettuna leikkokukat ilahduttavat saajaansa pitkään. Tutustu Pirkka-kukkien hoito-ohjeisiin täällä.

Naistenpäivän herkkuja

Sinua saattaisi kiinnostaa