K-Ruoka-lehden reseptit 1/2018

K-Ruoka-lehden reseptit 1/2018

Julkaistu 1.6.2018

K-Ruoka-lehdestä löydät reseptit herkullisimpiin maailman makuihin. Kasvisruoat Aasiasta hurmaavat jokaisen.

Lähde makumatkalle Aasiaan kokeilemalla uusimpia K-Ruoka-lehden kasvisruokareseptejä. Kasvispho-keitto vie sinut Vietnamin makujen maailmaan, Gua Bao -höyrysämpylät maistuvat kuin taiwanilaisessa katukeittiössä, ja Koreasta kotoisin oleva japchae eli paistettu riisinuudeli sopii mainiosti nautittavaksi esimerkiksi Etelä-Korean talvikisoja katsellessa. 

Kiireisemmänkään arjen keskellä ei tarvitse tinkiä hyvästä ruoasta, sillä portugalilainen kalapata ja helppo pinaatti-kanapasta valmistuvat helposti alle puolessa tunnissa. Välimerellisiin tunnelmiin johdattelee italialainen makkarapata.

Suosiotaan jatkuvasti kasvattanut avokado on alkuvuodesta parhaimmillaan ja yllättää nyt monipuolisuudellaan avokado-limekakussa sekä avokadohyytelönä. Kokoa ystävät yhteen nauttimaan hyvän olon brunssista maidottomien pinaattivohveleiden ja chiansiemenillä rikastetun vihreän smoothie bowlin parissa. Helmikuussa vietetään ystävänpäivää, ja silloin itse tehty valkosuklaa rocky road on ihana, överiherkullinen muistaminen kaverille!

Lue digilehti >> Läs i digital formen >>