K-Ruoka 3/2017 reseptit

K-Ruoka 3/2017 reseptit

Julkaistu 1.6.2018

On koittanut aika, kun kevään juhliin valmistautuminen kannattaa aloittaa. Juhlien ruokatarjoilun suunnittelu on mukava aloittaa ruokaohjeita selaamalla ja hakemalla niistä inspiraatiota kenties jopa juhlien kokonaisteemoihin.

Uunituoreessa K-Ruoka-lehdessä on runsain mitoin kivoja ideoita kevään juhliin ja tarjoiluihin, joista löydät varmasti itsellesi mieluisia vaihtoehtoja.

Salaattibuffet on kätevä tapa kattaa juhlapöytään vaihtoehtoja, joista jokainen vieras löytää omat suosikkinsa. Salaatista tekevät ruokaisan esimerkiksi raikas fetasalsa, yrtti-valkosipulipavut, salviabroileri. Raviolisalaatti ja retiisi-itusalaatti sopivat kasvisruokailijoille.

Kalaisia nautintoja juhlapöydässä voisivat olla esimerkiksi lohiceviche ja savukalacocktailpalat. Parmankinkkuvoileipäkakku on uutuus perinteisten voileipäkakkujen joukossa.

Kahvin kanssa maistuvat monet herkut, esimerkiksi suussa sulava vadelma-suklaakakku, eclair-leivokset eli täytetyt tuulihatut ja kookos-raparperipaistokset. Vegaanisina herkkuina toimivat hyvin vegaaninen juustokakku ja pähkinä-suklaaraakakakku.

Lehden voit napata K-ruokakauppojen telineistä ilmaiseksi tai lukea digiversiona netissä. Hyviä keväisiä juhla- ja ruokahetkiä!

Lue digiversiona
Läs i digital formen