Pirkka-lehden reseptit 11/2020
Julkaistu 2.11.2020Marraskuussa voi inspiroitua kokkailemaan, kun illat ovat pimeitä. Katso uusimman Pirkka-lehden reseptit ja kokeile uusia reseptejä.
Marraskuussa tunnelmoidaan
Marraskuussa eletään vuoden pimeää aikaa ja ruokalistalla on talvisia herkkuja. Maistuisiko nyt suolaiset joulutortut, persimom-kaurapaistos tai herkkuletut? Vaalea glögisangria on uusi versio perinteisestä glögistä, joka pelastaa pimeän illan ja tuo siihen raikasta vaihtelua.
Juusto on pimeän vuodenajan täydellistä lohturuokaa!
Juustokranssi on näyttävä ja herkullinen pikkujoulujuhlien katseenvangitsija. Sinihomejuustouunijuurekset hemmottelevat sinihomejuuston ystäviä ja mascarponerisotto on mahtavan juhlavaa syötävää pimeneviin iltoihin.
Jos vuoden pimein aika tuntuu raskaalta, voit nautiskella viikonloppuna hyvillä herkuilla. Vegaaninen curry, Halloumi-lihapata ja lohileivät syntyvät viikonloppuna, kun on aikaa rauhoittua laittamaan ruokaa. Suklaa-appelsiinirahkapiparit ja Monkey Bread eli nyhtöpulla tuovat varmasti hyvän mielen joka leipojalle myös marraskuussa.