Pirkka-lehden reseptit 12/2020

Pirkka-lehden reseptit 12/2020

Päivitetty 2.12.2020

Joulukuun Pirkka-lehdestä löydät reseptit unelmien jouluun, suklaahuumaa ja parhaimmat reseptit herkunnälkään.

Rakastetuimmat ja rennot jouluruoat

Jouluna on lupa syödä pitkään ja hyvin, hyvässä seurassa. Tänä vuonna ei tarvitse olla täydellistä, vaan voi tehdä, mitä jaksaa. Coca-Colasta saat ihanan siirappisen glaseerauksen cokiskinkulle. Lohitartar on helppo valmistaa tuoreesta lohesta. Helppo jouluinen jälkiruoka, luumujäädyke, syntyy kondensoidusta maidosta, kermasta ja luumusoseesta. Juureslaatikossa on rosollista tuttuja makujaja sen voi kokata pääruuaksi tai lisukkeeksi.

Lohitartar

Herkuttelun hengessä, nopeasti

Kataja tuo kotikaljaan metsän maun. Joulukuussa uunilohikin saa päälleen piparkakkumaustetta. Joululohi on helppoa ja hurjan hyvää! Gnocchivuoka on arjen pelastaja, jossa valmiit perunagnocchit saavat kaverikseen mausteista makkaraa, tomaatteja ja lehtikaalia. Katkarapucurry sopii kiireisen kokkaajan arkeen. Dandan-nuudeleiden juju piilee rapeaksi paistetussa jauhelihassa ja chilissä.

Katajainen kotikalja

Suklaahuumaa

Nutellapirtelö maistuu kaikille porukan herkkusuille varmasti. Rocky Road -jäätelö on jenkkiklassikko, jonka kuorrutuksessa ei herkuissa säästellä. Tosi suklaahullu leipoo nyt suklaatäytekakkua, joka on silkkaa suklaata. Hurmaaviin suklaatryffeleihin tarvitaan vain muutama aine.

Nutellapirtelo

Katso kaikki uudet reseptimme ja nauti herkkuhetkistä!