Pirkka-lehden reseptit 1-2/2021

Pirkka-lehden reseptit 1-2/2021

Päivitetty 14.1.2021

Vuoden ensimmäinen Pirkka-lehti tarjoaa vinkkejä stressittömämpään arkeen, reseptejä jokaiseen päivään ja paljon muuta! Saat Pirkan ilmaiseksi Plussa-korttia vilauttamalla.

Parasta juuri nyt

Alkuvuodesta on lupa hullaantua appelsiinista. K-Ruoka-lehdestä löydät useammankin mahtavan reseptin hedelmän käyttöön. Parasta appelsiinissa on monikäyttöisyys, sillä se sopii melkein mihin tahansa aina salaateista jälkiruokiin, leivonnaisiin ja kastikkeisiin saakka. Raikas appelsiinisalaatti näyttää ja maistuu ihanalta. Tahmainen, makea, rapea ja kirpeähkö appelsiinikana valmistuu puolessa tunnissa. Appelsiinijuustokakku on näyttävä herkku jälkiruokapöytään.

Alakuva 1

Vaihtelua arkiruokiin

Alkuvuodesta on tapana aloittaa vuosi kevyemmin. Talven luottosalaatti, vegaaninen kasvis-ohrakulho nimeltään Suomi-kulho, kasataan värikkääksi kasaksi. Myös ihanat pataruoat ovat talviruokien parhaimmistoa. Aasialainen lihapata saa hautua mureaksi matalassa lämmössä. Helppo currykana on lämmittävä ruoka, joka valmistuu puolessa tunnissa. Paneroidut punajuuripihvit saavat rapean pintansa pankojauhoista. Kaurabuumille ei näy loppua. Koko aterian alkuruoasta jälkkärilettuihin voi koostaa kaurasta. Somat kaurapannarit näyttävät hyvältä myös Instagramissa.

Alakuva 2