K-Ruoka 4/2016 -lehden reseptit

Julkaistu 4.6.2018

Nyt nautitaan kesän antimista! Uusimmassa K-Ruoka-lehdessä herkutellaan kesän sadolla, leivotaan itse leipää ja valmistaudutaan tulevaan syksyyn.

Onko mitään parempaa kuin itse tehty leipä? Tuore, tuoksuva leipä onnistuu aloittelijaltakin, mutta haastetta kaipaava tekee leipänsä juureen tai raskiin. Poimi lehdestä parhaat vinkit ja reseptit herkullisen leivän tekoon.

Ota ilo irti kesän sadosta. Valmista marjoista  maistuvia piirakoita tai kirpakoita hilloja. Kantarellit sekä muut sienet sujahtavat maukkaisiin keittoihin ja kastikkeisiin. Poimi myös talteen loppukesän ehdoton ykkösherkku juustokakkutäytteinen uuniomena ja tarjoile ruokapöydässä trendikästä pestoa ja nyt parhaillaan olevaa siikaa.

Lue digilehti >>

Läs i digitalform >>