K-Ruoka-lehden 4/2018 reseptit

K-Ruoka-lehden 4/2018 reseptit

Julkaistu 29.5.2018

Katso uusimman K-Ruoka-lehden reseptit ja herkuttele niillä koko kesä!

Kuuma burgerikesä

Hampurilaiset ovat monille tuttuja ympäri vuoden, mutta kesän tullen niitä rakennetaan entistä enemmän omin käsin. Burgereiden väliin sopii lähes mikä vaan - kasvispihveistä broileriin ja tuhteihin juustoviipaleisiin sekä perinteisiin naudanlihapihveihin. Vain K-ruokakaupoista saatavan Naughty BRGR -sarjan tuotteilla burgerit pääsevät aivan uudelle tasolle. Uutuusresepteistä lääkehiilellä trendikkäästi mustaksi värjätty korealainen lohiburgeri on ehdottomasti ansainnut paikkansa kokeilulistan kärjessä!

Kippis kesälle ja kesäruoalle

Kesä alkoi jälleen yllättäen, kuten usein jokainen vuodenaika Suomessa. Varhaisperunoiden sadosta saadaan nauttia koko kesä, ja suomalaisille tutuin maustekasvi, tilli, villitsee nyt jopa vihreässä tillijuomassa. Juhannusta vietetään 23.6., ja silloin viimeistään kannattaa maistella pienellä kukkaseppeleellä koristeltua raparperiglögiä. Jos sää ei ole juhannuksena kuin morsian, raparperiglögin voi nauttia myös lämpimänä.

Aina trendikkäiden hampurilaisten lisäksi myös raakamakkaroita syödään tänä kesänä enemmän kuin aikaisempina. K-ruokakauppojen raakamakkaravalikoima on saanut trendikästä täydennystä uusien, mausteisten Pirkka Parhaat raakamakkaroiden myötä.

Maukas arki

Vaikka monien kesäpäiviin kuuluu lomailua, on osa kesän viikoista kuitenkin arkea. Havajilta inspiraationsa saanut huli huli -kana tekee arjesta maukasta! Lohi on monissa perheissä yksi suosikkiraaka-aineista, joka on grillattuna erityisen hyvää. Grillattu lohi ja riisinuudelisalaatti saa helposta aasialaistyylisestä kastikkeesta upean maun.

Lue uusin K-Ruoka-digilehti

K-Mat på svenska >>