Keittiöpäivät - kokataan yhdessä

Keittiöpäivät - kokataan yhdessä

Päivitetty 3.5.2023

Keittiöpäiviltä löydät reseptit koko perheelle, laadukkaat ruoanlaittovälineet kaikenikäisille kokeille sekä kauniit kattaustuotteet.

Cittari hoitaa - tervetuloa Keittiöpäiville 4.-10.5.2023! Meiltä saat kaiken kokkaukseen ja kattaukseen. Tutustu resepteihin, valikoimaan ja tarjouksiin.

Katso tarjoukset >

Lue myös tarjouslehtemme >

Kokataan yhdessä

Kokkaaminen yhdessä lasten, perheen tai ystävien kanssa on mukavaa ajanvietettä. Meiltä löydät reseptit kaikkiin tilanteisiin ja erilaisille kokeille: lapsiperheelle reseptit koko perheen makuun, nopealle kokille reseptit alle puolessa tunnissa tai uusia makuja etsivälle reseptit satokalenterin mukaan. Täältä löydät kaikki reseptimme, joista saat inspiraatiota ruoanlaittoon!

All Steel kilpailu kuvitus 680x550

Iloa keittiöön

Ruoan laittaminen sujuu vaivatta hyvillä ja oikeilla välineillä. Olisiko aika päivittää paistinpannu tai panostaa laadukkaaseen keittiöveitseen? Lue vinkit paistinpannun sekä keittiöveitsen valintaan ja hoitoon.

Kaunis kattaus viimeistelee ruokailuhetken

K-Citymarketeissa on tarjolla paljon uutuuksia, joilla piristät arkea. Uusi pöytäliina tai vaikka servietit, kukat ja kynttilät antavat iloa keittiöön. Meiltä löydät myös laadukkaat astiasarjat juhlavimpiinkin kattauksiin. Poimi parhaat ideat ja inspiroidu sesongista!

katauskuvakeittiöpäiville